A tűz jegyűeket (Kos, Oroszlán, Nyilas) heves, könnyen felmérgelődő embereknek ismeritek? Miről veszitek ezt észre? Vagy talán nyugodtak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 12:07
11/14 anonim válasza:
nyilas vagyok:) és jellemző rám hogy ha valami valaki kiborít őrjöngök de nagyon:D
12/14 anonim válasza:
nagyon sok kossal volt dolgom... En a kosokat alapvetoen nyugodt embernek ismertem meg,illetve ha sikerult is oket felidegesitenem valamivel akkor 10perces veszekedes utan osszeborulas volt. De masokkal hevesebbek voltak mindig,szoval en biztos csak jol kijovok a kosokkal. Az oroszlanokkal mar mas a szitu,oket en siman fel tudom idegesiteni fel pillanat alatt.Es veluk raadasul nagy a harag tobb ideig. A nyilasokkal nagy ivben keruljuk egymast alig van par akit ismerek,szoval roluk nem tudok mit mondani. Az meg hogy mibol latszik,hogy idegesek? Kosoknal robbanasszeru kitores es nagyon gyors. Oroszlanoknal nemi ertetlenkedes utan jott a kitores. De egyebkent en is eleg robbanekony vagyok...pedig en rak vagyok. Szoval nemhiszem,hogy csak rajuk jellemzo. Peldaul en lattam mar bika jegyut is robbanni
13/14 anonim válasza:
Hű, a hármast mintha rólam írták volna. Én is kos vagyok. :D Borzasztó.
14/14 anonim válasza:
Oroszlán vagyok. Nincs bajom a vitás helyzetekkel de nyugodt vagyok és elég rugalmas... általában nem állok le vitázni, időpazarlás. Lesz*rom a hülyéket/ hülyeségeket. Ha hirtelen nem tudom kikerülni a problémás helyzetet pl. Munkahelyen akkor gyorsan lobbanok, kiüvöltöm magamból de nem dédelgetem a haragom. Ha már vita van ott a másiknak nem lehet igaza. nem állok bosszút. Hamar túlteszem magam rajta és megyek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!