Megfigyeltétek már, hogy általában a víz jegyű embereknek kék (és árnyalatai), a Föld jegyűeknek meg barna ( és árnyalatai) a szeme színe?
Figyelt kérdés
Mondjuk 10 emberből 7nek.2010. jún. 15. 08:54
1/21 anonim válasza:
Akkor én pont kivétel vagyok a kék szememmel és a Bika horoszkópommal. :P És a barátaim is, most hogy így belegondolok :D
2/21 anonim válasza:
Szintén kivétel. Ilyen összefüggés nincs.
3/21 anonim válasza:
Az eddigi vízöntőimnek mocsárszínű szemük volt,a szüzeknek pedig kék.Szóval én nem figyeltem még meg.
4/21 A kérdező kommentje:
írjatok még, mert ez itt két "minta"!:)
2010. jún. 15. 09:05
5/21 anonim válasza:
Statisztikához lesz? :) Akkor írok néhányat.(ismerőseim köréből)
szűz-szürkészöld szem
bak-szürke
bak-barna
skorpió-zöld
bika-barna
rák-kék
rák-barna
halak-barna
szűz-szürke
rák-barna
rák-zöld
6/21 A kérdező kommentje:
köszi! nem statisztikához lesz, hanem a megfigyelés alátámasztására. Látom vannak még "elfogadó" emberek! :)
2010. jún. 15. 09:27
7/21 anonim válasza:
Szerintem ez nem ettől függ,hanem a genetikától.
Anyu halak igaz kékes színű a szeme és szőke,de tesóm is halak,de neki már zöldes barna(mert apu szeme sötétbarna, ő szűz), én nyilas vagyok és sötétbarna a szemem.A párom oroszlán és zöldesbarna szeme van.Remélem tudtam segíteni.
8/21 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem hogy így jobb a mefogalmazás/feltételezés :
" Többször fordul elő a víz jegyűek körében kék (és árnyalatai) föld jegyűek körében a barna (és árnyalatai) szemszín.
2010. jún. 15. 09:49
9/21 anonim válasza:
lássuk a tapasztalataimat:
oroszlán: kék, barna...
mérleg: zöld, barna
vízöntő: színváltós: arany, barna, zöld.
10/21 anonim válasza:
Mi van az ázsiaiakkal, meg a négerekkel? Mind földjegyűek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!