Szerintetek melyek azok a csillagjegyek, akiknek képviselői túlzottan anyagiasak és párkapcsolatban/házasságban a pénzre hajtanak? Miért?
10-es: bocsáss meg, teljesen igazad van, valóban a februári Halak nő teljesen barátságos, lendületes, testben-lélekben fiatalos és nem annyira anyagias természet. Igazán kellemes meglepetés a sokkal agresszívebb márciusi Halak nőhöz képest.
És igen, az Oroszlánt is be lehet ide sorolni: amint eddig láttam úgy a nő mint a férfi olyan párt keres magának, akinek először is független ingatlana van már, illetve hosszú évekig (bocsánat) csicskázik neki majd családban.
Edesanyam marciusi halak, edesapam augusztusi oroszlan. Egyaltalan nem illik rajuk semmilyen leiras amit fentebb felsoroltal.
Szoval ennyire hiszek en a horoszkopnak.
Bak nő vagyok. Nem tartom magam anyagiasnak, nem izgat fel egy BMW vagy egy D&G szemüveg, nem lehet ékszerekkel megvenni, nem így működök a párkapcsolatokban... de tény, hogy nem élünk rosszul, jómódúak a szüleim, és eddig nem is voltak szegény fiú barátaim. Ugyanakkor a baráti körömben van több hitellel küzdő emberke is, olyan is, aki szerény körülmények között él, nem tudja felújítani a 30 éves házát, de nem zavar, nem érdekel, nem hagyom, hogy szégyenkezzen előttem, mert nálunk nincs ilyen probléma. Szívesen elbeszélgetek velük bárhol, nem számít ha potyog a plafon vagy retro a csempe a fürdőszobában...
Persze idővel én is szeretnék majd saját házat, szép házat, jó kocsit, stb.
Egyébként szerintem mindenki szereti ha kényeztetik, legyen bármi a horoszkópja és legyen bármilyen nemű...
#14 na akkor ott szomorodj meg ahol vagy! Én egy darab milka csokit nem vennék neked az biztos! :D
Jól meghúználak aztán mehetsz amerre látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!