Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek melyek azok a...

Szerintetek melyek azok a csillagjegyek, akiknek képviselői túlzottan anyagiasak és párkapcsolatban/házasságban a pénzre hajtanak? Miért?

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 18:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10-es: bocsáss meg, teljesen igazad van, valóban a februári Halak nő teljesen barátságos, lendületes, testben-lélekben fiatalos és nem annyira anyagias természet. Igazán kellemes meglepetés a sokkal agresszívebb márciusi Halak nőhöz képest.

És igen, az Oroszlánt is be lehet ide sorolni: amint eddig láttam úgy a nő mint a férfi olyan párt keres magának, akinek először is független ingatlana van már, illetve hosszú évekig (bocsánat) csicskázik neki majd családban.

2014. jan. 9. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Edesanyam marciusi halak, edesapam augusztusi oroszlan. Egyaltalan nem illik rajuk semmilyen leiras amit fentebb felsoroltal.

Szoval ennyire hiszek en a horoszkopnak.

2014. jan. 9. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Bak nő vagyok. Nem tartom magam anyagiasnak, nem izgat fel egy BMW vagy egy D&G szemüveg, nem lehet ékszerekkel megvenni, nem így működök a párkapcsolatokban... de tény, hogy nem élünk rosszul, jómódúak a szüleim, és eddig nem is voltak szegény fiú barátaim. Ugyanakkor a baráti körömben van több hitellel küzdő emberke is, olyan is, aki szerény körülmények között él, nem tudja felújítani a 30 éves házát, de nem zavar, nem érdekel, nem hagyom, hogy szégyenkezzen előttem, mert nálunk nincs ilyen probléma. Szívesen elbeszélgetek velük bárhol, nem számít ha potyog a plafon vagy retro a csempe a fürdőszobában...

Persze idővel én is szeretnék majd saját házat, szép házat, jó kocsit, stb.

Egyébként szerintem mindenki szereti ha kényeztetik, legyen bármi a horoszkópja és legyen bármilyen nemű...

2014. jan. 12. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Rák nő vagyok és imádom a pénzt. Imádok étterembe járni, ruhát, cipőt, táskát venni/kapni. Nagy csokrokat kapni, legfőbbképp utazni. A párom jól keres, nemhúzom le mert nem vagyok olyan, magától adja ezeket a dolgokat és rengeteget utazunk :)
2017. máj. 26. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 na akkor ott szomorodj meg ahol vagy! Én egy darab milka csokit nem vennék neked az biztos! :D

Jól meghúználak aztán mehetsz amerre látsz.

2021. júl. 18. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!