Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek egy kos ferfi es...

Szerintetek egy kos ferfi es egy skorpio no milyen lehet parkapcsolatba megerthetik egymast?

Figyelt kérdés
volt mar valakinek ilyen kapcsolata? velemeny? tapasztalat?
2013. dec. 21. 14:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
koszi 10 es
2013. dec. 28. 14:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Én kos nő vagyok (rák aszcendenssel), és világ életemben a skorpiókhoz vonzódtam (minden bizonnyal a "rákságom" miatt), de eddig mindegyik kapcsolat kudarcba fulladt egy idő után. Viszont ezek voltak a legintenzívebb és leghosszabb kapcsolataim.

Nekem szükségem van arra, hogy barátokkal, haverokkal legyek, bulizzak, éljek, ismerkedjek, ezt egy skorpió képtelen elfogadni, és ha nem is tiltja meg (egy kosnak egyébként is nehéz parancsolni), de a féltékenységi jelenetek szinte elkerülhetetlenek. Így a szerelmes kos kénytelen állandóan kettesben lenni a skorpiójával, ám legbelül mindig kitörésre, kalandra, izgalomra vágyik. Nekem mindegyik kapcsolatomnál az volt elsősorban a problémám, hogy nem mentünk sehova a skorpiómmal, legfeljebb nagy ritkán mozdultunk ki, azt is rutinszerűen. Ez egy kosnak unalmas, még akkor is, ha élete párjával van. Ha a barátaimmal voltam, és vittem a skorpiómat is, mindig mi voltunk az elsők, akik először leléptek, mert egyszerűen képtelen voltam jól érezni magam a skorpió átható, vizsgáló tekintete miatt (szinte nem mertem hozzászólni bárkihez is, hogy ne sértsem meg a barátomat). Így egy idő után az lett a megszokott, hogy én elmentem a saját barátaimmal bulizni (akik általában tűz és levegő jegyűek), és másik napokon meg a skorpiómmal voltam kettesben, vagy az ő szűk baráti körével pár órát (ők általában víz és föld jegyűek voltak). A probléma nem is itt volt, hanem amikor rájöttem, hogy bár én szeretek kimozdulni és élvezni az életet, de nem csinálok semmi erkölcstelent, amivel megbántanám a másikat (a kosok alapvetően nagyon egyenesek és magas értékrendjük van), a skorpiómról rendszeresen derültek ki olyan "kilengő" dolgok, amiket én nem tartottam helyesnek. Szóval amennyire engem meg tudott kötni, ő pont annyira érezte magát szabadnak... (egy kos szereti megadni a párjának is a szabadságot, ha cserébe ő is ugyanezt kapja). Én a skorpió férfiakat elég őszintétlennek, kétszínűeknek és számítóknak tartom. Bár az érzéseik komolyak (nagyon szerelmesek voltunk, ő talán még jobban is, mint én), de képtelenek ellenállni a csábításnak. És ha ez ki is derül, hosszú ideig tagadnak, amikor már rég tudom az igazságot. Én ha valamit rosszul csinálok, elé állok, és megmondom. Viszont a skorpió állandó bizalmatlanságával, nyomozgatásával és számon kérésével pont azt érte el nálam, hogy én is képtelen legyek bízni benne (ő ugyanis nem áll elém és nem vallja be a dolgait, inkább magában őrlődik). Tehát az alapvető problémám a skorpiókkal a hazugságaik. Így egy idő után olyan lettem mint ő, féltékennyé, bizalmatlanná tett a kapcsolat, és állandóan szenvedtem (bár lehet, hogy ez a rák aszcendensem miatt van, a kosok inkább gőgösek mint hogy magukban keresnék a hibát). És ha már a bizalom megbomlott, onnantól mindenben hibát láttam: képtelen voltam elviselni a skorpió állandó kritizálási hajlamát és hogy mindig mindent ő akart irányítani (nem hagyott érvényesülni, márpedig egy kost igenis hagyni kell). Így mindegyik kapcsolat valamiféle "szexkapcsolattá" vált számomra, amiből képtelenek vagyunk kilépni. A skorpiók mindig tovább szerelmesek mint én, nálam ha probléma van, már tovább is lépnék. De a rák aszcendesemnek "köszönhetően" nagyon nehéz ott hagynom a skorpiókat, szenvedve. Szóval én már tudatosan úgy keresem a páromat, hogy csak nehogy skorpió legyen 1. mert tuti olyan hatással van rám, hogy képtelen vagyok ellenállni neki 2. nyugodt, kiegyensúlyozott embert keresek, nem egy idegbeteget. De a szex az tényleg jó. Csak nem éri meg alkalmi kapcsolatba sem belemenni velük, mert annál tuti több lesz egy idő után, és akkor már el is kezdődött a probléma. :D

2014. okt. 21. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!