Mi a véleményetek a Rákról? A rák csillagjegyűek milyenek?
"Rák jegyű férfiként ugyanakkor vannak kétségeim, hogy a rák-rák párosok működőképesek... Belegondolva pedig magam is azt gondolnám, hogy ők az eszményi páros."
Nem kétlem, hogy van néhány kivétel, akiknek működik... De, hogy a rák-rák páros szüleimnek volt a legundorítóbb házassága a világon, az is biztos. Nemcsak a saját, hanem az én életemet is tönkretették ezzel. Pontosabban az enyémet súlyosan megnehezítették.
Olyan kicsi voltam még, amikor elváltak, hogy nem is emlékszem rá, mégis évtizedeken át azt kellett hallgatnom, hogy anyám dúl-fúl, és apámat szidta mindenért. Családcentrikusságban egy nagy nulla, szeretetet adni pedig egyáltalán nem tud. Mindent csak elvár mástól a nagy semmiért. És tökéletesnek képzeli magát. De lehet bezavar az, hogy jó eséllyel oroszlán az aszcendense.
Hát én vízöntő vagyok és a férjem RÁK. Szerintem a legjobb jegy. A barátnőm is rák.
Kedvesek, okosak, érzékenyek, családcentrikus, szerintem nem sértődékeny, de néha kicsit hisztis, de néha ki nem az???
Jókat lehet vele beszélgetni, mindenről, jó a nyelvérzékük és könnyen tanulnak, szeretik a természetet.
A rákok családcentrikusak, kedvesek, megértőek, nagyon érzelmesek de ezt csak a hozzá nagyon közel álló embereknek mutatja meg mert fél hogy ezzel gyengének tünik és sebezhetővé válik, elöre megitéli az embereket és rangsorolja őket, alárendelődő típús de akit gyengébbnek gondol magánál az felett anyáskodik , védelmezi. Nagyon ragaszkodó tipús, sokat „mozizik” azaz hogy nagyon sokat álmodozik, és nagyon sokat agyal felesleges dolgokon, főleg a múlton, szereti a művészi dolgokat. Mindig az érzelmei irányítják, hangulatember, é,s hisztis is de ezt lehet kezelni, érzékenyek nagyon nehezen viselik ha kritizálják vagy megszólják egy olyan dolog miatt ami a gyengeségük mert bántja őket ha valamit nem tudnak megcsinálni vagy kissé ügyetlenek, ha nem kap biztatást akkor ahelyett hogy megpró
bálná, hamar feladja, nem elég határozott ezért olyan emberekre van szüksége akik irányítják őket, kevés, de nagyon közeli barátaik vannak, nem szeretik az egyéjszakás kalandokat.
Szerintem barátnak is és partnernek is nagyon jó csak az érzelmen alapuló hangulatváltozásait és a hisztijeit tudni kell kezelni.
Ui: egyrlszt az aszcencens fontosabb mint a horoszkóp és saját tapasztalataim alapján írtam. És nem biztos hogy mind mindenkire igaz :)
Hát eléggé kétszínűek tudnak lenni.
Egyszer ilyen máskor olyan, nem valami jófej csillagjegy, sőt rosszabbak a skorpió csillagjegynél bizonyos szempontból + személyes tapasztalat alapján.
A rákok jobbak, mint a Skorpió. Nem felejt a Rák sem, de nem is áll bosszút. Ha valakivel baja van, semmibe nézi, egy szó nélkül eltűnik az életéből és annyi.
A Skorpiónál rosszabb a Szűz.
A Szűz rosszabb mint a Skorpió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!