Most a skorpió csillagjegyűek hűségesek vagy nem?
Nos, párom és én is skorpiók vagyunk. Szerintem nincs nálunk hűségesebb, ragaszkodóbb pár. Egyikünk sem kicsapongó, boldog a házasságunk, eszünkbe sem jut félrelépni.
De én úgy gondolom, hogy mindez nem csillagjegyfüggő. Az ember személyiségétől, egyéniségétől függ minden. Attól hogy milyen erkölcsi értékeket képviselsz, mit hoztál otthonról, hogyan neveltek, milyen példát láttál, hogyan fejlődött a személyiséged, hogyan formálódtál a különféle élethelyzetek által stb. Felesleges a horoszkópot bújni, nem lehet minden skorpióra ráhúzni azt, amit írnak róla, hisz embere válogatja, és ugyanez igaz a többi csillagjegyre is.
én skorpió vagyok.
ahhoz voltam hűséges akit nagyon szerettem.
akit csak úgy tartottam mert egyikünknek sem akadt éppen akkor olyan aki azt mondtuk volna hogy: ez igen! annál nem
szóval igen, arra igaz hogyha szerelmes vagyok akkor nem létezik más
Sosem tudnám megcsalni a barátomat, függetlenül attól, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Nem látom értelmét, ha egyszer a tiszta utat is választhatjuk helyette.
Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!