Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha Április 20. -án születtem,...

Ha Április 20. -án születtem, Kos vagyok vagy Bika?

Figyelt kérdés

2013. nov. 17. 10:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én is pont ezen a napon születtem én is kos vagyok.
2015. jún. 12. 15:06
 12/13 Hominida válasza:
25%

A kérdezőnek: ennyiből nem lehet megválaszolni. Ha feltételezzük is, hogy az elméleteknek van bármi gyakorlati értelme, és hogy a félig találomra kialakult csillagképrendszer ilyen kategorikus használata indokolt, akkor is észben kell tartanunk azt, hogy a naptárunk három év alatt háromnegyed nap pontatlanságot halmoz fel, amit a negyedik évben nulláz le. A csillagjegyek határpontjai ezért a naptárhoz képest ingadozó mozgásban vannak, és az év is kell a kérdés megfejtéséhez.

Kiegészítésül: sületlenség ez az egész asztrológia, minden alapot és tudományos gondolkodást mellőz, ezért kár vele vesződnöd.

2015. jún. 14. 02:25
 13/13 anonim válasza:

Öhm..már nem azért, de kérdezett egy egyszerű kérdést, ezért nem kéne beoltani...

És nem mellesleg szerintem kos vagy :))

2020. máj. 22. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!