Rák lányok! Nektek milyen egy ideális kapcsolat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 17:49
21/33 A kérdező kommentje:
szerintem nem mindenki vágyik ugyanarra. hiszen vannak, akik nem akarnak gyereket vagy éppen ellenkezőleg, nagyon sok gyereket szeretnének. vannak olyanok, akik nem tudnak sokáig megmaradni egy ember mellett, vannak, akik a munkát helyezik előtérbe, és ne felejtsük el az örök agglegényeket sem.
2013. nov. 10. 18:36
22/33 A kérdező kommentje:
én nem vagyok egy okos ember, de ha a hold hatással lehet a szervezetünkre, akkor miért olyan elképzelhetetlen, hogy a többi bolygó is?
2013. nov. 10. 18:36
23/33 anonim válasza:
#22 De ezek nem a csillagjegytől függnek, hanem a neveltetéstől, a környezet hatásaitól, hogyan nő fel, stb... Két tök más környezetben felnövő Rák (vagy akármi más) teljesen más személyiségű emberek lesznek.
24/33 A kérdező kommentje:
nem is azt írtam, hogy csillagjegy-függő. annak válaszoltam, aki azt írta, hogy szerinte mindenki arra vágyik.
2013. nov. 10. 18:40
25/33 A kérdező kommentje:
*ugyanarra
2013. nov. 10. 18:41
26/33 anonim válasza:
Ne kötekedj már. Az orvostudomány is tudomány, de mégse tudsz levezetni erről elméletet. Ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor ne is válaszolj.
27/33 A kérdező kommentje:
nem értem, miért kell mindenhol akadékoskodni. én feltettem egy kérdést, és Te nem is a kérdésemre válaszolván elkezdtél kötekedni.
2013. nov. 10. 19:31
28/33 A kérdező kommentje:
elnézést, ha nem Te írtad az előzőeket, de elég nehéz a névtelenekből megállapítani, hogy ki kicsoda :D
2013. nov. 10. 19:33
29/33 anonim válasza:
Nekem csak a "nagyfiúk" jönnek be! Tőleg például azonnal elolvadok, ha csak ránézek!
30/33 anonim válasza:
A rák nők anyagiasak, szeretnek parancsolgatni, és játszani a megbántottat, ha valaki nem teljesíti a parancsait, hanem a saját logikája szerint jár el. Olyan kapcsolat ideális számukra, ahol el vannak kényeztetve, minden ünnepre vagy alkalomra drága ajándékokat kapnak. Az ajándék értéke és minősége jelenti náluk a szeretet. A tiszteletet pedig az, ha mindent megengednek neki és nem vitatkozanak vele.
Tehát egy olyan férfira vágynak, akik gazdagok, nagyvonalúak, ugyanakkor papucsállatkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!