Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák lányok! Nektek milyen egy...

Rák lányok! Nektek milyen egy ideális kapcsolat?

Figyelt kérdés

2013. nov. 10. 17:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Számít valamit a csillagjegy szerinted? Nem.
2013. nov. 10. 18:00
 12/33 anonim ***** válasza:
Számit, mert vannak bizonyos attitűdtipusok, amelyek 1-1 jegyre jellemzőek.
2013. nov. 10. 18:01
 13/33 anonim ***** válasza:

Forer hatás :D

btw engem is érdekel RÁK lányok véleménye, ugyanis most pont egy rák lány tetszik nagyon :P

2013. nov. 10. 18:04
 14/33 anonim ***** válasza:
#12 Ugyan már. Nem vagyok se túl érzelmes, se családcentrikus, se barátságos, se semmi ilyesmi. Csillagjegyek jellemzői közül a Rák az egyik ami a legkevésbé jellemez. Semmit nem befolyásol az ember személyiségében a csillagjegye.
2013. nov. 10. 18:06
 15/33 anonim ***** válasza:
Azért mert még fiatal vagy. Vagy ha nem, akkor befolyásol az aszcendensed. Nem új találmány, már a görögök foglalkoztak vele, és mint tudjuk, sok mindent köszönhetünk neki.
2013. nov. 10. 18:08
 16/33 anonim ***** válasza:

#15 Annyira azért nem, huszonéves vagyok. A görögöknek sok mindent köszönhetünk, de azért ne mondjuk már, hogy mindenben igazuk volt...

"befolyásol az aszcendensed"

Jó kifogás. :D

2013. nov. 10. 18:15
 17/33 A kérdező kommentje:
épp dilemmázom azon, hogy higgyek-e a horoszkópban vagy sem, ezért szerettem volna egy kis véleménykutatást folytatni. egyébként szerintem mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse, miben hisz, éppen ezért nem értem, miért nem lehet objektív választ adni.
2013. nov. 10. 18:25
 18/33 anonim ***** válasza:
De most ez olyan hülye kérdés, a #10 írt egy normális választ, de szerinted a többi jegy szülötte nem hasonló kapcsolatra vágyik? A többiek olyan kapcsolatot akarnak, amiben nem élvezik egymás társaságát, nincsen bennük semmi közös és tök mások a céljaik? :D
2013. nov. 10. 18:28
 19/33 anonim ***** válasza:
Akkor te nem hiszel benne, ne kommentálj. Nem kifogás, ez tudomány, egyetemi szinten is működik. Ne a mondvacsinált Ezo tv-jósokra gondolj, az nem az. De sok mindent ki lehetett következtetni a csillagok állásából, bizonyos csillagképekből..
2013. nov. 10. 18:31
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem, mert pl. én kos létemre totál más jellegű ember vagyok. De hiába magyaráznám ezt neked, úgyse értenéd.
2013. nov. 10. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!