Szerintetek van jövője egy Bika nő és Oroszlán férfi kapcsolatnak? És nem kérek olyan kommenteket hogy miért, mit érzel? Asztrológiai szempontból kérdezem hogy hogy viszonyul egymáshoz a 2 jegy?
En holdjegyek alapjan ebben a parositasban vagyok..
jol megvagyunk a bika baratom ugyanugy szereti a kenyelmet a minoseget, bulikat, nagyon turelmes es nyugodt es megbizhato a szexben is nagyon jo... ugyanakkor mindezek visszahatoja hogy a kenyeleszeretetebol adodoan mindig hessegeti a dolgokat nehez kimozditani akenyelem zonajabol es szereti ha masok intezkednek helyette -> lusta. Ez ott ut vissza a kapcsiban ha a helyzet ugy adodik hogy nekem lenne -lett volna- arra hogy segitseg a dolgaimat mert en idegen helyzetbe kerultem es nem volt fogalmam arrol mit tegyek. Ez bennem amugy mint hogy nem tudom iranyitani a dolgaimat belso feszultseghez is vezetett... kenyelemszeretet es megbizhatosag peldaul abban ismegnyilvanul hogy a szexben sajat magatol nemfog uj dolgokhoz nyulnimert a “jol bevalt” dolgokhoz ragaszkodik. Ha vitatkozunk se lehet ugyanis en csak duhbol vitatkozom es nemharagbol ezert neha kicsit tul latvanyosra is sikeredne vagy hangosra de a bika baratom ezt letudja ket szoval es elnemul.
Nekem ilyen helyezetben is sokszor hianyzik a tuz a kapcsolatbol....
A kapcsink ugy nez ki hogy en halas vagyok neki azert amiert amit megkivanok szo nelkul megveszi megteszi. Egy fajta stabilitast isnyujt nekem a megbizhatosagaval es kimerhetosegevelbes ezt a szot pozitiv ertelemben ertem. Kimutatja a szeretetet tetteiben es szoban is, sokat dicser.. viszont ha komoly helyzethez kerul az egesz a feszultsegoldast nem lehet vele levezetni nem all bele a vitaba,magaban rendezi le a dolgokat es a tettre keszseg. En probalom neha a tapasztalataimat elmobdani neki es ha tanacsnak gondolja legyen az. De onfeju es mindent a maga stilusaban tesz tovabb majd ott valtoztat csak ha en orditva kozlom vele hogy az adott dologhoz valo hozzaallasa nagy nullahoz vezetett es maskepp kell csinalni visszamagyaraz majd tuztol egve megnem latja azt h ha most nem valtoztat en felrugok mindent es dobbantok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!