Miért jó egy kapcsolat hosszú távon Bak férfi és Nyilas nő között?
Nem jó...sz.r!!!
Nyilas nőként 4 évig voltam együtt egy bak férfival. Mindent megkaptam amit akartam, elhalmozott minden jóval.
Viszont a társaságot nem szerette, nehezen lehetett kirángatni a 4 fal közül. Otthonülő típus, ami a nyilasról nem mondható el.
A végén ott tartottunk, hogy egy papucs lett belőle...nem, nem is papucs volt, inkább csak bojtocska rajta.
Nem tudtunk veszekedni, vitázni. Ha valamiben nem értett egyet velem, nem mondta el a saját véleményét, hanem inkább csak bólogatott, hogy akkor legyen az amit én akarok.
Nagyon csúnya vége lett a kapcsolatunknak.
Nyilas lévén olykor férfiasnak tartom a Bak pasit és igen, van amikor jó anyagi helyzetben van. Viszont alig érzek benne érzelmeket, odaadást, csak darabosságot és ridegséget, ugyanakkor valóban alig lehet elmozdítani a helyéről.
A ridegséget bak nő ismerőseimet is látom, főleg amióta kismamák ... Elnézést kérek azoktól, akikre ez nem vonatkozik, nekem, eddig csak ilyen tapasztalatim voltak.
Köszönöm a válaszokat, kíváncsi vagyok a többiekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!