Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntők tényleg hazudósak?

A vízöntők tényleg hazudósak?

Figyelt kérdés
Aki nekem beugrik az ismerőseim között, kinek a horoszkópja vízöntő, mind folyékonyan hazudik szemrebbenés nélkül. Én ezt tapasztaltam, fiúnál és lánynál egyaránt.
2013. okt. 31. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Az utolsó válaszolóval egyetértek. Hazudnak, de tényleg buták ahhoz, hogy jól hazudjanak. Utálom is az összeset.
2013. nov. 4. 10:49
 12/18 anonim ***** válasza:
A krétaiak is mind hazudnak. A krétai örök hazudozó, gonosz fenevad és falánk naplopó.
2013. nov. 4. 19:34
 13/18 anonim ***** válasza:

inkább úgy megtupírozzák, színesebbé teszik a sztorit, amit mondanak - legalábbis akiket ismerek vízöntők.

kifejezetten ártó, gonosz hazugságot nem hallottam tőlük, csak mondjuk mutatják hogy úúúú hát ekkora nagy alma volt... aztán meg tök átlagos.

2013. nov. 6. 14:59
 14/18 anonim válasza:
abszolútli
2014. jan. 13. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Én Vízöntő vagyok és sosem mondták rólam hogy hazudós lennék, épp ellenkezőleg. Sőt, nem szeretem ha valaki megvezet másokat, erős az igazságérzetem.

Persze az előfordult hogy önvédelemből hazudtam, például amikor gyanús külsejű házaló ment az idős szüleimhez, azt hazudtam hogy nincstelenek vagyunk, nincs egy árva vasunk sem.

2014. febr. 22. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Akit én tudok az oroszlán mérleg aszcendessel és már ő maga sem tudja miket hazudozik össze
2016. jan. 25. 22:52
 17/18 anonim válasza:
Én vízöntő vagyok. Nem tudok hazudni mert bűntudatom lesz tőle. Próbáltam már haverom monta hogy ne erőlködjek.
2016. febr. 20. 16:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy másik csillagjegy az aszcendensed. (remélem, nem írok hülyeséget)
2016. márc. 29. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!