A skorpió férfiakról mi a véleményetek? Milyen tapasztalataitok vannak velük kapcsolatban? Párkapcsolat, emberi jellem, barátság, munka szempontjából?
Mint skorpió férfi mondom, h amiket leírtatok tulajdonságokat azok 99%-ig igazak:)
Szal +1
Hát ha férfi, akkor talán nem olyan gennyes és bosszúszomjas, mint egy női változata...
Egy barátot ismerek skorpiót, és ő nagyon kedves valaki. Kicsit bénán néz ki, emiatt talán gátlásos, nagyon keveset beszél, de ha beszél, akkor igen vicces tud lenni. Ahogy tudom, elég sok nehézsége volt az életben, és ezek miatt eléggé elfogadó, nem egy nagyravágyó típus.
Velem és pár barátommal mindig nagyon kedves volt, és lehetett rá számítani. Ő sosem késett, sosem felejtett el semmit. Komoly, korrekt. Rengeteget dolgozik, és nem a pénz motiválja.
Ő egy a sok közül. És csak barátként ismerem, közelebbről nem. Róla csak jókat tudok hát.
Nőnemű skorpiókkal már nem így vagyok... Ja és más férfi skorpió nem jut eszembe.
Két skorpiót is ismerek, de elütnek sok mindenben egymástól.
Mindketten hűséges típusok, de az egyikőjük adakozó, gondoskodó, a másikuk inkább pénzéhes, zsugori, de azért a családján belül ő is megtesz mindent a másikért.
Amelyikőjüket közelebbről ismerem, ő inkább elemző típusú, lassú a munkájában, aprólékos, néha idegesítően az, de pont ilyen a munkaköre, amihez ez kell. Viszont a munkahelyen ki nem élt hatalomvágyát otthon vezeti le, de azért nem durván.
A másik alkotó egyéniség, belevág minden újba, ő ott is, otthon is uralkodó típus.
Sziasztok!
A férjem skorpió (én is mellékesen). Rossz tulajdonságok persze vannak: makacs, önfejű...stb. De vannak nagyon jó tulajdonságai is: hihetetlenül rugalmas, alkalmazkodóképes, mindent megtesz a családjáért, szenvedélyes és tényleg jó emberismerő.
Én 3 Skorpió jegyű embert ismerek (2 fiú, egy lány). A fiúk mindketten nagyképűek, lusták, sunyiságra hajlamosak, és érdekemberek.
A lány nagyszájú, kicsit erőszakos, és nagyon értelmes (színjeles az egyetemen, és orvosnak készül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!