Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti Bak csillag jeggyel rendelk...

Ti Bak csillag jeggyel rendelkező emberek, miért tűntök el, folyamatosan, sokszor "ok nélkül"?

Figyelt kérdés

Van több ismerősöm is, aki ezzel a jeggyel született, és azt veszem észre, hogy mindegyiknél izgi, ha el tünik egy idöre, csak ugy akár szó nélkül felszívódik...

Tényleg szeretném tudni, mi az ami egy bak jegyű embernek igazán szüksége van? Meg többnyire mi az őszinte, hogy tényleg szeretnek élni, küzdeni, vagy ez inkább csak látszat!? /én többnyire ezt tapasztalom/

Mostanában is meg ismerkedtem egy "Bakkal", akivel sokat nevettünk, és imádtunk beszélgetni, már az elején, és most anélkül hogy történt volna valami, ő csak annyit mondott:"Most egy darabig eltünök, remélem segítettem"

Nem értem, hazugság volt, vagy csak félnek?

2013. szept. 29. 00:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én pl azért, mert gyűlölöm az ebereket és legjobban egyedül szeretek lenni
2013. okt. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!