Szűz pasi és nyilas lány mi a véleményetek erről a két csillag jegy párosról? :-)
Szűz pasi? Tele van vlünk a gyakorikérdés HAHAHAHAHAHHAHA
Nyilas lány? Él jen Szá la si. Él jen Szá la si.
Szia!
Hogy normális választ is kapjál.Ne ez alapján döntsél,de hogy valami használható infót is adjak,nekem volt 2 nyilas barátnőm akikkel jó volt a kapcsoltunk.A nyilas nők elég szabadok és nem bírják ha korlátozzál őket,erre figyeljél,szeretnek barátkozni és eég nyitottak,tehát féltékenyebb birtokló típúsnak nem valók.Én nekem jó volt a kapcsolatom mint két lánnyal.
"A nyilas nők elég szabadok és nem bírják ha korlátozzál őket,e" Ez a normális válasz? Ez???
Már kezdtem örülni, hogy egy értelmes is írt
Nem a csillagjegy határozza meg, hogy összeilletek e vagy nem...
ma 15:36
Nagyon értesz hozzá látom...amihez nem értesz abba ne szóljál bele,nyílván nem ez a döntő,de érdekes mód pont a nyilas barátnőimre volt igaz pont ez a rész,ami mondjuk a skorpió és a bika barátnőmre nem.Én sem ez alapján választok de hidd el valamilyen szinten befolyásolja ezt.Van nyilas haverom nem is egy,azok is mind elég szabad szellemüek,amolyan életművészek és nem igazán bírják a korlátozást.
Nem a csillagjegy határozza meg, hogy összeilletek e vagy nem..
Ez a rész igaz is de én nem is arra válaszoltam.Hanm lartam egy nyilas nő tulajdonságát,és egy nyilas nő nem fogja bírni egy korlátozó pasi táraságát mert meg fulladnak attól,és nem iénylik annyira hogy kötődjenek mert szeretik a szabadságot.Ezért ragaszkodó pacskeroknak nem ajánlott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!