Miért jön ki annyira jól a Bak és a Vízöntő? És miért olyan népszerűek?
Férfi vagyok :DDDDDDDDDDD
Szövegértés: 0
annyira elvakít a fröcsögő-habzó szád, hogy eszedbe sem jutott, hogy esetleg férfiak válaszolnak neked cukipofa :DDD
kötöd az ebet a karóhoz, beteges berögződésed, hogy a bak nők így, a bak nők úgy...most jövünk mi, igaz, mert bak jegyben születtünk? hát persze, te megint megmondtad! :D
szerintem ne akarj már lapozgatni, inkább írj egy új forgatókönyvet, mert ez unalmas és rövid volt, túl hamar elárultál magadról szinte mindent, már a h_lye is rájött, hogy személyes bosszúdat (bosszú? ennyi lenne? :D) éled ki :D
szóval tapsvihar? legyen, akkor reflektort le, de előtte még rávilágítanék, hogy itt csak te csinálsz bohócot magadból, ráadásul a saját színpadodon, mi meg hátradőlve nevetünk rajtad, te pedig csak hajlongsz és hajlongsz, mert annyiszor tapsolunk vissza, ahányszor csak akarunk :D
apropó, látom, hogy viszket a feneked, nem akarsz kicsit leülni? na ugye?! akkor függöny le, nyugodj meg kicsit, üljél le és járkálj
Az év (le)szereplése :DD
Valaki mentse már le a dumáit, nehogy elvesszenek.
ne fogadjunk mert ha valamelyikünk veszít azzal kiéli a hajlamait :DD
De szerintem nem emeli ki.
Mi van kérdező, elszerette egy bak nő a vízöntő hapsidat?
:-D
Azért még nem mindenki egy boszorkány, aki januári születésű és p...cija van... :-D
(Na, találd ki ebből, hogy milyen nemű és jegyű vagyok... :-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!