Miért jön ki annyira jól a Bak és a Vízöntő? És miért olyan népszerűek?
kaptál elég korrekt választ, ahhoz, hogy ne másokat nevezz primitívnek, ellenben a te felütésed indította be a primitív megnyilvánulásokat is
valóban semmi értelme veled/veletek veszekedni, ám ennyi erővel az egész kérdést lehetne törölni, mondván, hogy erősen provokatív
Jó ég mi van itt. Nem veszed észre milyen gyerekes vagy? Annyit tanácsoltam összességében hogy foglalkozz egy kicsit mélyebben az asztrológiával és a saját jegyeiddel, esetleg utána próbálj inkább másokéval. Az előítéleted téves, mivel ez az információ nem elég, és ezt bármelyik képzett asztrológus is megmondja neked, ha tőlük szeretnéd hallani.
Ha ez a válasz neked primitív volt, a te válaszaid pedig elfogadhatóak akkor van egy kis probléma ítélőképességeddel.
Azon pedig ne lepődj meg hogy a támadó feltevéseidre, a másik válaszolótól támadójellegű válaszokat kaptál.
Ki mint vet, úgy arat... Így mondják ezt nem?
Gyáva vagy :D
Amikor az igazságot a szemedbe mondják, akkor inkább tereled a témát, és próbálod kihúzni magad a súlya alól, ahelyett hogy beismernéd a tévedésed.
Na itt is egy hibád, inkább dolgozz azon hogy változtass rajta.
Hova lapozni, ez nem egy könyv...
De megvan a jogom arra, hogy akár még 2 éven át percenként írogassak neked ide, ha úgy tartja kedvem. Szóval hogy hova utasítasz az engem abszolút nem érdekel :DD
De szerencsédre van jobb dolgom is, mint leragadni ennél a témánál.
Szóval lesz időd gondolkozni magadon.
Háh, odáig vagyok érted. Elragadóan aranyos vagy, akár egy gyerek.
Ha tán nő lennél, akkor feleségül vennélek. Bár úgy írsz mint egy nő.
Na nyugodtan folytasd a show-t, szeretem nézni ahogy mások közröhejt csinálnak magukból, miközben azt hiszik, hogy ők mennyire megmutatják most a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!