Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért jön ki annyira jól a...

Miért jön ki annyira jól a Bak és a Vízöntő? És miért olyan népszerűek?

Figyelt kérdés

2013. szept. 17. 16:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%

Ja nyilván te szent vagy és az is voltál, csak a gonosz barátod, meg a gonosz exed...

És persze azért mert bak mind a kettő!

Nyilván szakértő vagy az asztrológiában azért szűröd le ezekből az emberek jellemzőit. Biztosan tudod az aszcendesüket, a Holdjegyüket, a Születési csillagukat, pontosan tudod hogy melyik bolygó melyik házban állt, és azt is tudod hogy hány fokos szöget zártak be egymással, tehát a fényszögüket(Konjukció,Oppozíció,Trigon,Kvadrát,Szeptil,Decil ismerős szavak ugye)

És persze ezeknek te mind tudod a jelentőségüket is, tudod őket elemezni és fel tudsz állítani egy komplett asztrológiai elemzést.

2013. okt. 5. 19:17
 12/39 A kérdező kommentje:
Húhh, itt a felháborodott válaszoló bak-okra ez is nagyon jellemző. Lám-lám milyen viselkedés van a mindig megjátszott széles vigyor és az elszínészkedett empatikus, lelki támasz szerep mögött. Rengeteg bak-ot ismerek nőt és férfit is és bármilyen korosztályban, bármilyen környezetben mindg ezt tapasztaltam.
2013. okt. 5. 22:07
 13/39 anonim ***** válasza:
57%
sz.r neked :D
2013. okt. 5. 22:22
 14/39 A kérdező kommentje:
neked mégjobban :-D
2013. okt. 6. 10:46
 15/39 anonim ***** válasza:
70%

Igenis zavar hogy olyan emberek próbálnak asztrológia alapján ítélni akik semmit nem értenek hozzá. Ez egy komoly tudomány és én még alapvető ismeretekkel sem merek bárkit megítélni. Az ilyen kérdések okozzák azt, hogy az emberek ennyire megvetik az asztrológiát. A cinizmusod nem tud érdekelni. Köztem és közted az a különbség hogy én tudom azt hogy nincs tudásom, te meg azt hiszed hogy van, és nincs.

Ha szerinted ez azért van, mert bak vagyok akkor szívesen vállalom. De közlöm veled hogy ennek semmi köze ehhez. Inkább gondolkozz a saját hibáidon, aztán ítélj mások felett.

Bármilyen csillagok alatt születik az ember, az a számára jár negatív és pozitív hatásokkal. Aki megérti ezt, és megérti a feladatát a földön az feltud szabadulni a negatív hatások alól, aki pedig ellene megy az megromlik.

Először ismerd meg magad aztán akar másokkal foglalkozni.

2013. okt. 6. 14:49
 16/39 anonim ***** válasza:
57%
egyetértek utolsóéval, csak ő vette a fáradtságot elmagyarázni a buta, papagáj fejednek
2013. okt. 6. 17:34
 17/39 A kérdező kommentje:
Ezt meg lehet máshol is beszélni, más kérdésnél. Micsoda szövegek, hihetetlen. Igazán lebetegitő lehet igy beszélő nőkkel egy fedél alatt lenni.
2013. okt. 6. 18:19
 18/39 A kérdező kommentje:
Lehet vállalni és mellett dübörögtetni máshol, nem pedig felháborodni primitiven. Itt beszélgetés van és nem szurkálás. Azt a családotokban lehet csinálni.
2013. okt. 6. 18:20
 19/39 anonim ***** válasza:

"Itt beszélgetés van és nem szurkálás"

ja bocsánat, hogy te skizofrén vagy?! nem vettem figyelembe...

szóval te azt nevezed beszélgetésnek, hogy például sz.rkavarónak nevezel valakit/bárkit/minden bakot, nem törődve azzal, hogy kit sértesz meg?

miután nem értek egyet veled és következetesen remélhetőleg nem is hasonlítok rád, így biz' isten örülök, hogy inkább csak egy Bak vagyok és nem például te

2013. okt. 6. 18:30
 20/39 A kérdező kommentje:
Szerintem fejezzük be és ne menjünk le primitivbe, semmi értelme. Más kérdések is vannak. Ki lehet ott élni magunkat rendesen. Én minden esetre nem vagyok meggyőződbe, lehet máson dolgozni. Szép estét.
2013. okt. 6. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!