Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő férfi mérleg lány...

Babszííí kérdése:

Vízöntő férfi mérleg lány milyen kapcsolat? én 16 lány barátom 22 fiú

Figyelt kérdés
szerelem szex
2013. júl. 14. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy bejön vagy nem. De nem csillagjegytől függ.
2013. júl. 14. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

a vízöntőket messzire kerüld el. mind lányban mint férfiben. némelyiket elmondhatatlanul gusztustalan természettel "áldotta" meg a sors.

nagyapám vízöntő. a nagyanyámat az öngyilkosságba hajszolta a 2 gyerekükkel együtt(ami csak félig lett sikeres mert csak az egyik gyerek halt meg)

a volt barátnőm meg szintén nagyon uralkodó típus, de én meg oroszlán vagyok és nem szeretem ha uralkodni akarnak rajtam. amióta nem vagyunk barátok azóta meg próbál keresztbe tenni ott ahol tud. gusztustalan módon kiteregeti a magánéletem, mindenkinél bemárt, magát mártírnak tekinti és én vagyok a szemét. csak senki nem veszi észre hogy ő a rosszindulatú.

2013. júl. 14. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Az isten b.sszon meg titeket! Miért tőlünk kérdezed, hogy milyen a kapcsolat, amikor te jársz vele. Mondd meg te, te szerencsétlen. Csillagjegy... szerintem ne 6 évvel idősebb srácokkal k.rasd magad, hanem ülj vissza a tankönyv elé kislányom!
2013. júl. 14. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2 A szűz is ugyanilyen. Amúgy a szűz nagyon béna jegy. Nagyon merevek, külön megszervezettséget igényel az, hogy eljussanak a hálószobától a konyháig, külön időpont egyeztetés, külön átgondolás és hosszú tervezés. Nem az van, hogy felállsz és kimész, neeeeeem...előtte ezt még meg kell beszélni +100 emberrel, egyeztetni kell, nem lehet csak úgy kimenni a konyhába. És eddig az összes szűz ismerősöm ilyen volt...

A vízöntő, akiket ismertem, azok meg nagyon elvetemültek és őrültek voltak, állandóan ittak és buliztak.

2013. júl. 14. 14:00
 5/6 anonim válasza:
Hát nem tudom lehet én vagyok a hülye de szerintem ez b*szottul nem csillagjegytől függ:D
2013. júl. 24. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Általánosságban véve a vízöntő férfi a mérleg nővel a legjobb, de ez sok mindentől függ, hol nőttél fel, mit neveltek beléd, alapból milyen fejlett a személyiséged, szóval ehhez látni kell titeket is, de a két a legjobban összeillő.
2014. febr. 27. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!