Mérleg férfi és halak nő kapcsolata mennyire lehet tartós?
"Persze nem ezek alapján döntök egy kapcsolat ellen vagy mellett"
Megint hazudsz. Ezek szerint lehetőséged van dönteni. Morális okok meg úgymond a szerelemben NEM léteznek.
Nab*zmeg :D Hát, először is szerintem dönts el pár dolgot.
1. Nem-e azért tetszik-e neked, mert olyan okosnak tűnik és tisztelet övezi, mert hallgatnak rá, stb.?
2. Nem-e azért tetszik neked, mert elérhetetlen?
A tanárok nagyon értenek hozzá hogy kell eladniuk magukat. Én is ismertem párat, aki egy arrogáns patkány volt, meg olyat is, aki jó fej, és mind a kettő kefélgette az osztálytársaimat (csak a lányokat remélhetőleg). Szóval nem is az életkorral van a baj, de ne hidd azt, hogy a többi negyven éves nem tud(hat) ugyanannyit, vagy többet, mint ők. Gondold át, hogy nem-e manipulál téged, mert az évek alatt már kiismerte a "gyerekeket" és az ötszázadik után már csuklóból vágja melyik a legjobb szöveg, amit bedobhat nekik. Ha úgy érzed, hogy nem, és minden oké, akkor meg semmi gond.
Ja és ne hazudj nekem többet, én se tettem még ilyet veled soha, köszi... :D
montihun: de... én nem fütyülök...
Kérdező: mondom, gondold át, ez csak egy jó tanács. A tanárok tudják hol a legsebezhetőbbek ezek a szegény kis diáklányok. A hazugság meg poén volt, essen már le és törjön szét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!