Miért igaz rám (pl. ) annyira a horoszkóp?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy általános dolgokat ír, de mégis azt emeli ki, ami a legjellemzőbb.2013. jún. 30. 23:45
1/8 anonim válasza:
amikor megszületünk egy adott hónapban hat ránk a bolygók állása és az apály dagály is
3/8 A kérdező kommentje:
Az is lehet. Megpróbálom objektívebben szemügyre venni...
2013. jún. 30. 23:55
4/8 anonim válasza:
Szerintem egyes hónapokban született emberek tulajdonságai ugyanazok (vagyis voltaképpen megegyezőek) ezért a csillagjegyekben leírt jellemzők sokszor nagyon találóak.A horoszkóp azonban csak mese de,ha folyamatosan olvasgatod befolyásolhat,kihatással lehet az életedre.
5/8 anonim válasza:
Meg legtöbbször csak alap dolgokat irnak ezekben... ezért lehet könnyen jellemző bárkire... beirják hogy ma anyagi sikereket érsz el... találsz egy 100 ast a földön és közben tudat alatt már mondod magadnak, hogy bejött... kb. ez a trükk ezekben.
6/8 A kérdező kommentje:
Én az általánosra gondoltam, az ilyen napi/havi figyelmet sem érdemel.
2013. júl. 1. 00:06
7/8 Astara válasza:
Azért igaz, mert minden pillanat egyedi, az is amiben te születtél, és az asztrológia a maga szimbólumaival ezt a pillanatot ragadja meg és meséli el neked,. És mivel minden kezdet magába hordja a folytatást és a véget, ezért a születésed kezdete (asztrológiailag is)jellemző lesz rád mind a személyiségedre, mind a sorsodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!