Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán csillagjegyű nő és...

Oroszlán csillagjegyű nő és oroszlán csillagjegyű férfi közt működhet a kapcsolat esetleg szerelem?

Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszek a horoszkópokban, de valahol azt olvastam, hogy ez egy lehetetlen kapcsolat( 2 oroszlán rossz párosítás) és kíváncsi lennék nektek mik a tapasztalatitok. esetleg példát is írhatok ha tudtok.

2013. jún. 26. 19:46
 1/6 anonim válasza:
borzasztóan nehéz kapcsola. nem személyesen de egy közeli barátnőm is próbálta, szinte lehetetlen. mindkét fél szeretne irányítani, az akaratát a masikra erőltetni -mégha csak kicsit is- ezt pedig rendszerint egyik fél sem tolerálja. eddigi tapasztalataim alapján ezt tudom mondani
2013. jún. 27. 22:20
 2/6 Astara ***** válasza:
Viszont nézd meg Antonio Banderas és Melanie Griffith kapcsolatát!!! Sok viszontagságon át de még mindig együtt vannak :) Mindenre van példa és ellenpélda- ezért függ nagyon az egyéni horoszkóptól...
2013. júl. 1. 16:50
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. júl. 4. 00:00
 4/6 anonim válasza:
Persze, ha továbbra is lesz.rod a saját illetve a partnered horoszkópját és csak rá figyelsz.
2013. júl. 4. 10:05
 5/6 anonim válasza:
100%

Ha ezen fogsz gondolkodni nem fog működni... Szomszédom (oroszlán) lassan 8 éve él barátjával együtt, aki szintén oroszlán, és semmi probléma nincs. Mármint ők is összekapnak, de azt gondolom, hogy szinte nincs is olyan kapcsolat, ahol ne lenne nézeteltérés.

Véleményem szerint, egy nagy baromság a csillagjegy, de mindenki azt gondol róla amit akar. Lényeg, hogy ne gondolkozz ezen, vagy ne beszéld be magadnak, mert akkor biztos, hogy nem fog működni! :)

2013. júl. 9. 20:37
 6/6 anonim válasza:

Én és a párom is az oroszlán jegyében születtünk. Tény hogy szinte mindennap összekapunk valamin, de 2 óránál tovább nem bírjuk ki. Egy fajta se veled se nélküled kapcsolatunk van, de a szenvedély még mindig ugyanúgy ott van mint az elején. Mindent megtennénk egymásért, és kitartunk egymás mellett. Régen én is hittem a horoszkópban, de igazából ma már nem is nagyon értem hogy lehet több ezer emberre három mondatot általánosítani arra az adott napra. És az általános oroszlán karakter.. senki sem ugyanolyan, nincs két egyforma ember, ez az általánosítgatás hülyeség. A szerelem úgyis legyőz mindent ha igaz.

Szóval mi mindenképp ellenpélda vagyunk :)

2013. aug. 22. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!