Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » OROSZLÁN NŐ és OROSZLÁN...

OROSZLÁN NŐ és OROSZLÁN FÉRFI? Mennyire lehet egy ilyen szerelem tartós?

Figyelt kérdés

Van valaki aki már "próbálta"?

Minden válaszolónak zöldet adok!!!

2013. máj. 10. 18:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
94%
Hát az oroszlánkirályban elég sokáig együtt voltak szal van rá esély.
2013. máj. 10. 18:39
 2/13 anonim válasza:
Nem vagyok oroszlán, embernek születtem, így nem próbáltam. De ha te oroszlán vagy kíváncsi lennék hogyan tanultál meg gépelni és mióta van wifi a szavannán.
2013. máj. 10. 18:40
 3/13 A kérdező kommentje:
nem ez szerint választok párt. Csak érdekel.... Normális válaszokat kértem...
2013. máj. 10. 18:45
 4/13 anonim ***** válasza:
két ember ebben a domináns csillagjegyben sztem nem túl jó párosítás, bár kitudja az életben milyen párt alkotnak.
2013. máj. 10. 18:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is adtál minden válaszolónak ZÖLDET!!!!!!!!!!!!! Vagy füvet árulsz??????????? Amúgy jó párt alkotnak, nekem volt igy, dugtunk reggeltől estig, a dolgokat megbeszéltük és röhögtünk mindenen.
2013. máj. 10. 19:04
 6/13 anonim válasza:
100%
Mi a párommal több mint 3 éve vagyunk együtt,kb 3 hónap után így hozta a sors,de összeköltöztünk,Ő aug.16-án született és 20.-án (tehát mind ketten oroszlánok vagyunk) hát nem mondhatnám hogy egyszerű esetek vagyunk,ha valamit elhatározunk annak úgy kell lennie,kitartunk érte,el elég nagy vita forrás köztünk,minden nap veszekszünk,de szeretjük egymást el se tudnánk képzelni az életet mással :). Annak ellenére hogy mind ketten erős személyiségűek vagyunk jó a kapcsolatunk,szerintem simán lehet két oroszlán között hosszú és boldog kapcsolat :D
2013. máj. 10. 19:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Apu és Anyu is Oroszlán csillagjegyű. És imádják egymást. Bár itt anyu az oroszlánosabb, de apu is elég határozott, de jól kijönnek egymással, nem tudnának meglenni egymás nélkül, kölcsönösen tisztelik egymást.
2013. máj. 10. 20:17
 8/13 anonim válasza:
a fiú, akivel most együtt vagyok ő is oroszlán, ugyanugy mint én.Szerintem tök jó párosítás.Meg lehetérteni egymást, kicsit fura hogy valaki majdnem ugyanolyan mint te. de szerintem semmi probléma nincs vele:):)
2013. máj. 11. 11:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nem ad el az állatkert másik állatkertnek, akkor tartós lehet.
2013. máj. 12. 17:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Tartós lesz, ha ésszel mész bele a kapcsolatba.

Pl. a Kriszti elvált anyuka kamaszodó gyerekkel tipikus anyatigris, és uralkodó típusú nő a párkapcsolataiban. Nem talál nagyon párt, mert aki elviseli (alkalmazkodik hozzá), az számára unalmas. Aki meg nem unalmas neki (volt több próbálkozása másik oroszlánnál), azzal mindig előjön a hatalmi harc probléma...

Ha Krisztinek lenne esze, és ő is engedne néha, alkalmazkodna egy másik oroszlánhoz, akkor izgalmas kapcsolata lehetne, így meg nincs.

2013. máj. 13. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!