Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A jósnő azt mondta nem vízöntő...

A jósnő azt mondta nem vízöntő hanem vízköpő vagyok és bele tartozok a 200-ba ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Eddig mindig is abban hitben éltem hogy az én csillagjegyem a vízöntő . De ma a jósnőnél voltam és azt mondta kiolvasta a tenyeremből hogy beletartozom a bűvös 200-ba ! Azt mondta hogy ez a bűvös 200-azt jelenti hogy a Föld lakosságából összesen 200-an vannak akik vízköpők . Mikor jósnő iskolába járt nekik se mondtak többet hogy pontosan ez mit takar ha valaki bele tartozik a 200-ba !

Azt mondta ezt egy képzettebb jóstól tudhatom csak meg ! De megnéztem az interneten akit ajánlott és ott egy JÓSNŐ LÉLEK ÁTVEZETÉS HOROSZKÓP 50 ezer ftba kerül ! Én nem tudok ennyit kifizetni !

Ezért kérdezlek meg titeket ezt mit jelent hogy beletartozok a 200-ba ?

2013. jún. 27. 18:39
1 2
 11/12 Shai-Hulud ***** válasza:
Én is mindig kiköpöm a vizet, csak a bort meg a sört tudom lenyelni. :-D
2013. júl. 3. 20:38
 12/12 anonim válasza:
"Szerintem egy jó nagyot kamuzott neked, hogy aztán perkálj neki, ennyi. Fogadni mernék, ha én elmennék hozzá, nekem is ezt mondaná, vagy azt, hogy én meg benne vagyok a 100-ban és nem ikrek vagyok, hanem ikrák." ezen olyan jót nevettem xD
2013. aug. 1. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!