A jósnő azt mondta nem vízöntő hanem vízköpő vagyok és bele tartozok a 200-ba ez mit jelent?
Eddig mindig is abban hitben éltem hogy az én csillagjegyem a vízöntő . De ma a jósnőnél voltam és azt mondta kiolvasta a tenyeremből hogy beletartozom a bűvös 200-ba ! Azt mondta hogy ez a bűvös 200-azt jelenti hogy a Föld lakosságából összesen 200-an vannak akik vízköpők . Mikor jósnő iskolába járt nekik se mondtak többet hogy pontosan ez mit takar ha valaki bele tartozik a 200-ba !
Azt mondta ezt egy képzettebb jóstól tudhatom csak meg ! De megnéztem az interneten akit ajánlott és ott egy JÓSNŐ LÉLEK ÁTVEZETÉS HOROSZKÓP 50 ezer ftba kerül ! Én nem tudok ennyit kifizetni !
Ezért kérdezlek meg titeket ezt mit jelent hogy beletartozok a 200-ba ?
nem tudom, h mi az, de szerintem kamu, csak a pénzed kell nekik,ne dőlj be az ilyesminek!!!!
gondolkodj logikusan, kérlek!
a neten nincs róla semmi, ezért ez tuti kamu!!!
inkább költsd jobb dologra a pénzed!
Elmondom mi történt.
Mondott valami jól hangzó marhaságot, hogy felketse az érdeklődésedet. Ezután javasolta egy ismerősét, aki elég drága, de a balek kifizeti. Ezután feleznek a hasznon.
És mi van, ha itt csak minden válaszoló irígy, hogy ők nem tartoznak a 200-ba?
Ha van ilyen 200, és tényleg benne vagy, akkor megnyugodhatsz, kiválasztott vagy, és majd megkeresnek, vagy összefuttok, ha eljön az ideje! Addig nem kell csinálnod semmit.
Kérdező, sajnos a hozzád hasonló emberek miatt fertőzik még mindig a társadalmunkat a jósokhoz hasonló gátlástalan csalók.
Nem vagy semmilyen 200-nak a tagja, az a jósnő valószínűleg már jóval több mint 200 szerencsétlennek mondta ugyanezt. Kihasználja azt, hogy kétségbeesetten szomjazod a különlegesség érzését, jól felhergel valami kamuszöveggel, aztán átirányít a haverjához, akivel megosztoznak az ötvenezer forinton, amit tőled kap.
Ha ilyesmire szórsz el 50 000 forintot, akkor mélységesen naiv vagy, kérlek, ne tedd és felejtsd el ezt az egész hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!