Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van az oroszlán jegyű emberekről? Ill. kivel illene össze?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 09:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, mi lehet a véleményed azokról, akikkel nem jössz ki? :D Egyébként tetszett, skorpiókról mit gondolsz? :D
2013. máj. 19. 09:21
 22/28 anonim ***** válasza:

elég szélsőséges természetűek

vagy kedvesek és visszafogottak, de tudnak iszonyat nagy taplók lenni

kisebbségi komplexus van bennük amit a nagy szájukkal és keménykedő stilusukkal kompenzálnak de alapbol elég gyávák csak a szájuk nagy

jo humoruk van a család a mindenük

2013. máj. 20. 22:23
 23/28 anonim ***** válasza:
Tökéletes, köszi :D Bár a "család a mindenük"-re láttam már ellenpéldát.
2013. máj. 21. 08:55
 24/28 anonim ***** válasza:

Az eddigiek elég jól jellemezték az Oroszlánt. Nem véletlenül kapta ezt a nevet a csillagkép... :)

Tény, hogy nagyon hiúk tudnak lenni: ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy minden tükröződő felületben megcsodálják magukat, hanem az elismerést (hízelgést) is kikövetelik maguknak. Ha ez mégsem jön össze (mert mondjuk, alárendelt pozícióban vannak - pl. egy munkahelyen(, akkor viszont folyton nyafognak, panaszkodnak. Nem vagyok híve ezeknek a horoszkópos izéknek, de sajnos, az élet úgy hozta, hogy oroszlán-szakértővé váltam. Egy jó tanács: az Oroszlán és a Bak széles ívben kerüljék el egymást. Az oroszlán bele fog őrülni abba, hogy hosszú távon nem irányíthatja/uralhatja a Bakot, még akkor sem, ha a türelmes Bak az elején elnézi neki a kisded játékait. A Bak (de talán a Bika és a Kos) is az a jegy, amelyekbe az Oroszlánnak beletörik a foga...

2013. máj. 21. 20:00
 25/28 anonim ***** válasza:

"az elismerést (hízelgést) is kikövetelik maguknak"

Mondjuk inkább úgy, hogy nagyon jól esik. De aki megteszi ezt nekik, az kamatostul visszakapja tőlük.

"Ha ez mégsem jön össze (mert mondjuk, alárendelt pozícióban vannak - pl. egy munkahelyen(, akkor viszont folyton nyafognak, panaszkodnak."

Ez nálam nincs így. Pont az a baj, hogy még a sz*rt is eltűröm. Ugyanabban a helyzetben, amiben én egy szót se szólok, szinte mindenki hisztizik, hogy demééé, meg nemáááá.

"Egy jó tanács: az Oroszlán és a Bak széles ívben kerüljék el egymást. Az oroszlán bele fog őrülni abba, hogy hosszú távon nem irányíthatja/uralhatja a Bakot, még akkor sem, ha a türelmes Bak az elején elnézi neki a kisded játékait. A Bak (de talán a Bika és a Kos) is az a jegy, amelyekbe az Oroszlánnak beletörik a foga..."

Vótmá. Kíváncsi vagyok a kis bakocska hogy viselgeti azóta a semmibevevést.

2013. máj. 21. 20:09
 26/28 anonim ***** válasza:

Az Oroszlán nők még nagyon szélsőségesek.

Tudnak egy valakihez végtelenül hűségesek lenni, de a legnagyobb ku rvák is lenni.

2013. máj. 22. 10:16
 27/28 anonim válasza:

Oroszlan vagyok 46/ N

1. Nagyon szukszavu fecsegesre keptelen de nem is turom.

2. Csak az igazsag erdekel

3. 2 perc alatt atlatok akarkin

4. Soha nem arulnek el senkit

5. Itthonulo, csendes

6. Vilagi hivsagoknak ellenallo

7. Ko etkezetes

8. Ha elvesz abizalom akkor annyi, nincs tovabb

9. Konyortelenul oszinte, hazugsagra erkolcsi okbol keptelen

10. Jobban hallgatok mint a sir.

11. Huseges

12. A gyerekeim minden elott!!

.....

Hogy ki illene hozzam nem tudom

Volt egy bika ferjem 17 evig

A mostani 10. eve rak, de o sem az igazi

2014. jan. 4. 22:47
 28/28 anonim válasza:
Oroszlán nő volt a párom, rák ffi vagyok 2 évig nyúztuk egymást. Rendesen ki tudja osztani a szerepeket, meg az embert is ha nem úgy történik és az amit ő elképzelt, hogy jó neki - meg a másiknak is (szerinte). Meghallgatja a hozzá közel álló emberek véleményét, de sajnos nem gondolja át a dolgokat, hirtelen cselekszik - durr bele. Domináns, és nem rejti véka alá - egyszerűen falnak szegez. Nem mindig empatikus, bocsánatot elég érdekes módon kér, ha kér./ A végén úgy érzed, hogy te vagy a hibás,és neked kell kimondani, hogy próbáljuk meg újra./ Én ezt nem tettem meg a szakítás után. Nem mindig egyenes, miután összevesztünk utánam pl. álnéven kutatott én pedig megadtam neki azt amit látni akart, hogy elengedjen. / Szerintem soha nem jön rá. / Anyagias, még ha látszólag nem is az, szereti a külsőséges dolgokat. Ezzel együtt szerethető, én a mai napig szeretem. Remélem megtalálta amit és akit keresett, és boldog.
2016. okt. 15. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!