Kinek milyen tapasztalata van az oroszlán jegyű emberekről? Ill. kivel illene össze?
Rendes normális ember mint bárki más. Nem pénzéhes egyáltalán, nem uralkodó típus. Inkább kicsit nyugtalan és akarnok. De nem több.
Szerintem ezekre a horoszkóp bigyókra kár hagyatkozni.
Én olyan vagyok amit a 6-os válaszadó írt.
Az oroszlánokkal tudni kell bánni-a férjem a 10év alatt nem jött erre rá. Ha valamit tilt én annál jobban lázadtam ellene. Ha valaki megaláz akkor elveszett a bizalom és ott már nincs visszaút. Makacs önfejű vagyok néha különc. Családom se mindig ért meg pedig én szeretem az anyukám meg a húgom. A gyerekeimet védelmezem ha kell az életem adnám értük. A pénz engem sem érdekt sosem azon nem lehet boldogságot venni-nagy igényeim meg nincsenek. Segítettem mindig az elnyomottaknak (iskola,edzés), rászorulóknak (védőnőhöz is szoktam megunt játékokat vinni de volt hogy 5gyerekes fórumon megismert anyukának segítettem). Bizalmatlan vagyok mert sokszor kihasználnak. Nehezen nyílok meg de aki tud kezelni arra felnézek hallgatok.
"Ha ezt tudja az ember, akkor hiúságukat legyezgetve egy igazán kezelhető, nagylelkű, együttműködő, segítőkész embert kapnak. Egyetlen kulcsa, hogy az oroszlánt soha sem szabad, megalázni, nem szabad számára megalázó helyzetbe kényszeríteni. Az elismerés számára nagyon fontos, tehát nem kell természete ellen harcolni, hanem pont, hogy dicsérni kell azt, kicsit adni alá a lovat és meg fogsz lepődni, de az ellenkezőjére fordul, doromboló kismacska lesz, aki les minden pillanatot, hogy a dicséretet segítségével és odaadásával újra kivívhassa."
Én az vagyok, és rám ez tökre igaz... meg hogy nagy szívem van... az elesetteket nem védem mindig viszont...
"az elesetteket nem védem mindig viszont..."
Jó nagy szíved lehet :D
"Jó nagy szíved lehet :D"
Egyébként igen, de nem minden elesettet védek meg. :D
Miquel: látod, még ezt se tudod rendesen csinálni :D
"Egyébként igen, de nem minden elesettet védek meg. :D"
DE! :D
nagylelkűek
kedvesek, amíg rázúdíthatják az emberre a lelki nyomorukat, meg amíg hízelegnek nekik
ha viszont szembesíted a hibájával, elkezd áskálódni ahelyett, hogy esetleg elgondolkozna rajta, hogy lehetne még jobb annál, amilyen
ja annyi még, hogy végtelenül okosnak gondolják magukat.
szóval elárulnak valakit a háta mögött, utána meg, ha találkoznak vele, mosolyognak, programokat akarnak szervezni az illetővel, totál h.lyének nézik.
azt hiszik, nem jön rá a másik a szemétségekre
lehet hogy a legjöbb jegy tényleg nem... de egy skorpió igen
na ez a bajom csak az oroszlánokkal. messziről nagyon aranyosak, de haverkodni ne akarjanak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!