Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi jellemével kapcsolat...

Bak férfi jellemével kapcsolatban kérhetnék véleményeket? Már lassan nem tudok eligazodni rajta.

Figyelt kérdés
A párom bak. (Én nyilas) Elolvastam a jellemzését a jegynek, és nagyon illik rá minden. Ha munka van, akkor semmi más program nem jöhet szóba (még ha előtte már 3 napot nem láttuk egymást, akkor sem), a 2 hónap alatt bókot egy kezemen megtudnám számolni hányszor kaptam tőle. Soha nem beszél az érzelmeiről, csak ha nagyon-nagyon muszáj már, de akkor is 2 szóval kb. Elég éles kritikái vannak, és nagyon határozott elvei. A horoszkóp szerint türelemmel kell lenni, és akkor előbb-utóbb meglátjuk majd azt a bak férfit is, akit mások nem..... De meddig kell türelemmel lenni? Azt mondja, hogy akar velem lenni...akkor miért kell mindig nekem keresni, hogy találkozunk-e. Lesz valaha olyan, hogy nem vállalja el a Világ összes dolgát, és másra is lesz ideje? Hogy egy kicsit nem minden a meló és a pénz körül fog forogni? Elég nehéz az érzelmeit leolvasni...mondani ugye nem mondja...mikor fogom tudni, hogy ő is igazán akar... Mert ha tutira komolyan gondolná a dolgot, akkor leszek én türelemmel, de azt szeretném kérdezni, akinek van ez ügyben tapasztalata, hogy lehet-e ezt megszokni? Vagy hajlandó-e csak egy kicsit változtatni a dolgokon mondjuk a későbbiekben? ( Tudom, hogy minden ember más, a horoszkópra nem lehet alapozni, ezt mások nem tudhatják....blabla...de örülnék 1-2 tapasztalatnak)
2013. máj. 8. 22:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Bemásolok ide valamit,ami sztem igaz: " Bak (12. 22. – 01. 19.)

Ha nem tudod, hogy milyen a Bak, akkor képzelj el egy kis gyalogösvényt a hegy oldalában, amelyet egy hatalmas sziklatömb torlaszol el. Jön egy kiránduló csapat, akik között van egy Bak jegyében született. Mindenki megkerüli a követ, csak a Bak áll meg búsan előtte. A többiek már vígan messze járnak, de a Bak még mindig lehorgasztott fejjel a kő előtt áll. Aztán másnap újra kimegy a kőhöz, és harmadnap pedig már visz egy vasrudat is magával. Megpróbálja egyedül kiemelni vele a sziklát, persze eredménytelenül. Az idő lassan őszbe fordul, majd jön a tél, de a Bak még mindig próbálkozik a sziklával. Tavasszal már kötéllel, csörlővel felszerelkezve érkezik a kőhöz, közben a barátai elfelejtik őt, a családja is darabokra hullik, és a Bak egyedül marad. Végül a kő elégeli meg a Bak makacsságát, és fogja magát, arrébb megy."

2013. máj. 8. 22:27
 2/19 A kérdező kommentje:

Érdekes kis történet...sajnos értem a lényeget :(

Köszönöm

2013. máj. 8. 22:45
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt dolgom Bakkal, én is türelmes voltam, egy dolgot bántam meg, hogy nem hagytam ott a p*csába :D
2013. máj. 9. 16:59
 4/19 A kérdező kommentje:
Hm...akkor nem sok jót várhatok...
2013. máj. 10. 22:34
 5/19 anonim ***** válasza:
Mazohizmus kérdése. Az a baj a bakokkal, hogy ők abban hisznek, hogy nagyon keményen kell dolgozni mindenért és nem árt, ha elnyomunk másokat eközben. Aki ezzel nem ért egyet és esetleg azt mondja, hogy kreativitással és ügyességgel is el lehet érni mindent az életben úgy, hogy mellette még lazulhatsz is és nem hajtod halálra magad, azt megbízhatatlannak tartják és megpróbálják letaposni az ő szintjükre. Amit most épp veled csinál egyébként, az érzelmi zsarolás. Megpróbálja kierőszakolni belőled, hogy mindent fogadj el, azt is, ha nem foglalkozik veled és azt is, ha azt csinál amit, akar. Persze te ettől csak azt csinálhatod, amit ő mond. Az a pszichológiája, hogy minél többet tűrsz neki, annál nehezebben tudsz majd kilépni a kapcsolatból, mert úgy érzed, sok energiát fektettél már bele, ezért még inkább azt fogod csinálni, amit ő akar. Igaz milyen kedves emberek ezek? :D
2013. máj. 11. 11:35
 6/19 A kérdező kommentje:

Hát jah! Azok.. :)

Azon gondolkodtam, hogy ezek ha nem tudatos dolgok nála, akkor talán lehet más belátásra bírni...egyszer...vagy én vagyok naiv ...már többször elhatároztam, hogy megbeszélem vele, hogy én nem vagyok ilyen, és ez nekünk nem fog menni, inkább hagyjuk, mielőtt jobban belefolyunk az érzelmekbe. De ilyenkor, mintha ráérezne, és mindig tesz olyan kedves lépéseket, hogy azt mondom, na jó, még várok ezzel...hátha....

...az a baj, hogy mindent beveszek tőle... :S

2013. máj. 13. 15:08
 7/19 anonim ***** válasza:
Mondom, érzelmi zsarolás. Mindig pont annyit ad, hogy épphogy vele maradj, de ne bízd el magad. Mozohistáknak előny egy ilyen kapcsolat, de aki nem az, annak sajnos nem jó. Biztos azt is észrevetted, hogy amikor beszélsz hozzá, nem nagyon érdekli, amit mondasz. Persze meghallgatja, de egyébként nem foglalkozik vele. Mindig kérdezd meg magadtól, hogy te csinálnál-e ilyet azzal, akit szeretsz. Ha nem, akkor nem kell sokat agyalni rajta, nem szeret oszt kész. Főleg, mert magukat se szeretik. De minek erőlködni velük, mikor vannak normálisok is?
2013. máj. 14. 10:50
 8/19 A kérdező kommentje:

adfgrzhn !

Igazán köszönöm a válaszaid, jó, hogy valaki ki tudja fejteni a véleményét ezzel kapcsolatban, mert egy kívülálló mindig jobban látja...

Én is felteszem magamnak a kérdést, hogy mit keresek még mellette...más pasinak a felét nem nézném el. Egy elég hosszú kapcsolatomnak lett nem régen vége...élvezhetném a single életet, válogathatnék a pasik között, erre bedőlök egy ilyennek, és nem tudom mivel fogott meg, lehet ez a hozzáállása pont, amit eddig nem tapasztaltam másnál, ez teszi érdekessé...nem tudom...ami biztos, hogy én nem vagyok ilyen.

Lehet valóban jobb lesz, ha most kicsit nehéznek is tűnik, de megbeszélem vele, hogy nagyon nem passzolunk :( (persze, ha holnap méltóztatik velem találkozni, nem lesz épp nagyon elfoglalt...)

Már elnézést, hogy érzelmi kiselőadást tartottam :)

Szóval, köszönöm a válaszaid!

2013. máj. 14. 21:54
 9/19 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Azért van ez az oldal :D De ha "tetszik" a mazojizmus is és a "különlegessége" miatt szenvedsz vele, azért tedd fel magadnak a kérdést, hogy kapsz-e annyit, mint amennyit adsz. Mert az egy dolog, hogy elviseled a hülyeségeit, cserébe kapsz egy érdekes, különc, megbízható társat, de mi van, ha ez sincs így? Mi van, ha félrejárkál, külön utai vannak, stb.? Az érzelmi zsarolás és a titkolózás szerves része ez is és ha egyszer hallgatag és nem fog beszámolni semmiről, egyáltalán nem fogod tudni, hogy ezt csinálja.
2013. máj. 15. 09:13
 10/19 A kérdező kommentje:

Hát igen...Tegyük hozzá, hogy még az éjszakában is dolgozik...na nem biztos, hogy így van, de azért ez elég nagy kockázati tényező arra, hogy pl. ne csak én legyek...

Mivel, úgy látom, csak mi ketten írogatunk itt :), így nyugodtan leírhatom, hogy tegnap hazajött egy haverja külföldről, akit már nagyon rég nem látott...de köztudott erről a pasiról, hogy nagyon csajozós, mi több k* rvázni is szokott. Így írtam az én pasimnak egy sms-t, hogy tudom, hogy tudom nem én mondom meg hogy legyen, meg lehet ez a kapcsolat sem jelent neki sokat, de ha egy vmit kérhetek, akkor legyen szíves ne k* rvázzon már! De egyébként jó beszélgetést is kívántam a haverjával...blabla...na ! Szerinted írt rá vmit? Hát nem. Tegnap egész este nem írt, meg eddig ma sem. Egy r*hadt sort sem...nem kell, hogy reagáljon a soraimra, de valamit írhatott volna, hogy hogy vagyok vagy ilyesmi...olyan szinten szívat, hogy borzasztó...Most az lenne a jobb, ha nem írnék neki, és meglátnám, ő mikor keres, vagy ha megírom, hogy találkozzunk, legalább egy fél órára, és akkor elmondom, hogy ez vicc, ami köztünk megy...

A baj az, hogy nagyon nem jó ez így, de közben mégis van egy pici mazoizmus bennem, ahogy te írod... :D

Tök jó: saját magamon sem tudok eligazodni :S

2013. máj. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!