Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi jellemével kapcsolat...

Bak férfi jellemével kapcsolatban kérhetnék véleményeket? Már lassan nem tudok eligazodni rajta.

Figyelt kérdés
A párom bak. (Én nyilas) Elolvastam a jellemzését a jegynek, és nagyon illik rá minden. Ha munka van, akkor semmi más program nem jöhet szóba (még ha előtte már 3 napot nem láttuk egymást, akkor sem), a 2 hónap alatt bókot egy kezemen megtudnám számolni hányszor kaptam tőle. Soha nem beszél az érzelmeiről, csak ha nagyon-nagyon muszáj már, de akkor is 2 szóval kb. Elég éles kritikái vannak, és nagyon határozott elvei. A horoszkóp szerint türelemmel kell lenni, és akkor előbb-utóbb meglátjuk majd azt a bak férfit is, akit mások nem..... De meddig kell türelemmel lenni? Azt mondja, hogy akar velem lenni...akkor miért kell mindig nekem keresni, hogy találkozunk-e. Lesz valaha olyan, hogy nem vállalja el a Világ összes dolgát, és másra is lesz ideje? Hogy egy kicsit nem minden a meló és a pénz körül fog forogni? Elég nehéz az érzelmeit leolvasni...mondani ugye nem mondja...mikor fogom tudni, hogy ő is igazán akar... Mert ha tutira komolyan gondolná a dolgot, akkor leszek én türelemmel, de azt szeretném kérdezni, akinek van ez ügyben tapasztalata, hogy lehet-e ezt megszokni? Vagy hajlandó-e csak egy kicsit változtatni a dolgokon mondjuk a későbbiekben? ( Tudom, hogy minden ember más, a horoszkópra nem lehet alapozni, ezt mások nem tudhatják....blabla...de örülnék 1-2 tapasztalatnak)
2013. máj. 8. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az emberek szeretik érzelmi zsaroltatni magukat valamiért. Ezért vonzó egyeseknek az ilyen típusú férfi. Valamiféle erőt látnak benne, csak az a baj, hogy ez nem erő, hanem gyengeség, annak is a legalja. Én is hagytam így szivatgatni magam egy darabig, mai eszemmel tudom, hogy kb. 0.5 másodperc alatt felejtettem volna el végleg már az első ilyen esetnél. És az a poén, hogy akkor éreztem is, hogy ezt kéne tennem, de elolvastam valamiért ilyen köcsög horoszkópot, amiben az volt leírva, hogy hát türelmesnek kell lenni hozzájuk. Maradjunk annyiban, hogy több, mint 1 évig voltam türelmes, mire végre felfogtam, hogy egyetlen percet se kellett volna áldoznom az időmből rá, mivel csak ő járt jól velem, én vele nem. Egyébként ezeknek túlzottan világnézetük sincs, tehát, ha megpróbálnál egyszer mélyebben elbeszélgetni velük, rájönnél, hogy fogalmuk sincs semmiről, a véleményüket is úgy lopkodják össze, mindössze annyit tudnak tenni, hogy a nagy titkolózásukkal azt a látszatot keltik, hogy hihetetlen sokat tudnak. Segítek: nem tudnak ezek a világon semmit. Inkább keress valami életvidám pasit, aki vicces, szeret téged, foglalkozik veled és a tenyerén hordoz, vagy ha nem is, legalább arra veszi a fáradtságot, hogy visszaírjon az sms-edre, vagy felmenjen hozzád, szóval a legalapvetőbb dolgokra képes, mert ez nem lesz rá. Ezért mondom, hogy borzasztó gyenge ember az ilyen, a legjobb szépen, csendben elkerülni és integetni neki, hogy pápá. Ez persze csak az én véleményem.
2013. máj. 16. 07:58
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes dolgokat írsz...belegondolva: igazad van...

1 hét után sikerült vasárnap találkozni ( mondjuk ez az én hibám is volt,hogy csak most, mert elég beteg voltam)

Lényeg a lényeg, hogy nagy nehezen, talán ha mondhatom, jutottunk 1-ről a 2-re, ugyanis azt beszéltük meg, hogy semmi komolyat nem tervezünk egymással, ha van időnk, akkor találkozunk, de nem lesznek nagy érzelmek...

Egy picit azt érzem, hogy megkönnyebbültem...máshogy kezelem már ezt az egészet, legalábbis most úgy tűnik. Tegnap pl. nem írtam neki, meg eddig ma sem, mondjuk ő sem nekem, de tudom, hogy most amúgy sem találkoznánk így minek sms-ezgessek...ha kíváncsi rám majd szól...és minden rossz érzés nélkül gondolom így...eddig mindig izgultam, hogy jaj, ír-e, vagy írok én neki , ne legyen, hogy nem keresem....most abszolút nem érdekel. Remélem nem csak magam csapom be ezzel, hanem tényleg így van :D

Úgy látom, Te tényleg jól ismered a bakokat, vagy elég egyforma típust sikerült kifognunk :)...szóval érdekelne a véleményed ezzel a megoldással kapcsolatban, ha van...

köszönöm:)

2013. máj. 21. 15:10
 13/19 anonim válasza:

Tudni kell egy ember:

Aszcendensét

Horoszkópját

Napjegyét

Holdjegyét

Kínai horoszkópját

Én legalább is ezt az 5 "szűrőt" használom, ha valakit ki akarok ismerni, eddig bevált! :)

2013. máj. 21. 21:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát ez egy fokkal jobb, mintha nagy érzelmeid lennének és azokat használná ki. Így legalább nincs mit kihasználnia, aztán, ha egyszer találsz mellette valaki jobbat (reméljük), akkor könnyedén otthagyhatod. Csak vigyázz, nehogy sunyi legyen és megpróbáljon visszaszivárogni hozzád (érzelmileg), hogy aztán ott folytassa, ahol abbahagyta.
2013. máj. 22. 04:59
 15/19 A kérdező kommentje:

Óh, nem akar ő visszaszivárogni szerintem...ez így pont tök kényelmes lesz neki. Na de majd látjuk mennyire válik be a nagy ötlet...

Minden esetre nagyon köszönöm, amiket írtál, komolyan mondom, hogy segítettél...egy kicsit jobban látni a dolgokat...szóval köszi :)

2013. máj. 22. 23:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem is tönkretett már egy Bak, de eddig nem volt erőm lapátra tenni. Sokat segítettek a soraitok, itt az ideje, hogy magammal foglalkozzam és ne neki akarjak megfelelni minden téren. 6 évet húztunk le együtt, végig kitartottam mellette, szinte mindent feláldoztam érte (és igazatok van, végül mindig én láttam be, hogy az a jó döntés, amit ő talált ki először), ő semmit nem tesz a boldogságomért. (nem jön hozzánk, csak 5-10 percre, menjek én, aludjak én náluk. nem akar összeköltözni vele külön lakásban, házban, költözzek én hozzájuk (szüleihez) mert neki olyan kényelmes otthon. nem megyünk bulizni, kikapcsolódni, mert pénzbe kerül, de ha a haverokkal összejön és kellően berúgnak, indulhat az este, nem számít semmi. nem megyünk nyaralni, mert pénzbe kerül, de kölcsön ad minden jöttmentnek, mert "haver". azon az összegen, amit már kiadott ezeknek, és soha nem látja viszont, már körbejárhattuk volna a világot, nem csinálunk közös programokat, mert nincs ideje, fáradt, elfelejtette... én meg csak tűrök és tűrök és tűrök...)

Szakvélemény? :D

2013. máj. 24. 15:01
 17/19 A kérdező kommentje:

Hú! Ez érdekes, amit írtál kedves utolsó....most ti még együtt vagytok? Ez a pénzes dolog nálunk is így van...rakja a kis dobozkájába, boldog-boldogtalannak kölcsön ad, mi meg egy moziba nem megyünk el, mert minek? inkább megíratja 100 ft-ért és megnézi otthon...pfff!

Szerintem nehéz elszakadni, bár én most egész jól bírom a lazább hozzáállást, de azért így is érdekel, hogy mi van vele.

Nyilván így első olvasatra úgy tűnik, hogy nem kellene mellette maradnod..de azért az a 6 év sok ám. Azóta tűrsz?

2013. máj. 26. 14:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát, még együtt. Mondhatnám úgy is: elvileg igen, de gyakorlatilag nem nagyon. 24 órából fél órát látom ha ő látogat meg, ha én megyek, akkor vele tudok lenni kb 10 órát, de ebben benne van az alvásidő is :S szóval nem egy harmonikus kapcsolat. Pedig nem lakunk messze egymástól. Nem vagyok 20 évesek, szóval már igencsak közös jövőn, házon, családon kéne gondolkodnunk, nem visszafejlődni a 14 évesek szintjére, hogy heti 2 randi és kifujt.

Nem szeretnék a szüleihez költözni, mert akkor soha nem lesz saját házunk, soha nem érzem majd magam otthon. Nem merek kedvem szerint vendégeket hívni, bulizni ha azt szeretnék, csörögni-zörögni, sütni-főzni a konyhában éjjel ha nem tudok aludni.. mindig kell majd valakihez alkalmazkodni, ott mindig egy kivülálló leszek. És ő ezt nem látja be, mert ő egy kiskirály otthon, ha nem tetszik neki valami elordítja magát és mindenki idomul, én viszint ezt nem tehetem meg a szüleivel márcsak a tisztelet miatt sem, kerülöm a konfliktust amennyire csak lehet, ez sem egy egészséges hozzáállás, de így szokták meg, nekik így természetes. Sajnos ők sem hesegetik a fiukat, hogy álljon a saját lábára.

Hullámvasút az egész kapcsolatunk. egy fél nap jó, máfél rossz, az ilyenek miatt.

moziba soha nem voltunk még, már 1000x hívtak a barátnőim, hogy menjünk 4esben, de ő nem akar nyitni azok a barátok felé, ő csak a "sajátjaival" érzi jól magát - mind csóró, ha nagyritkán megyünk valahova ő fizet nekik és ő áll mindent, gondolok itt az üzemanyagra, amivel megyünk, belépő, pia, cigi - de egy mozizás, ami kerülne mondjuk 10.000 ft-ba kettőnknek mindennel együtt és volt egy kellemes szombat délutánunk, az nem jó, az drága. :(

ha szóba hozom, rám szól, hogy semmi közöm hozzá, az ő pénze, ha mozizni akarok menni menjek, nekem is van pénzem... nem az ő pénzén akarok mozizni, hanem vele, még meg is hívnám, de most már azért se akar menni. ez bunkóság, szerintem.

ezzel a hozzáállásával elértem, hogy a régi jó barátnőim elfelejtették a telszámomat, sőt talán még a nevemet és a címemet is.. nekem nincsenek barátaim, csak neki, és azok olyan jó fejem ám! -.-"

nem volt mindig ilyen ez a 6 év, bár nem tudom megmondani mióta ilyen zsugori, kapzsi és bunkó. :(

Neház tőle elszakadni, valamiért kötődöm hozzá. nem függök tőle, nem vagyunk összehzasodva, nincs gyerek, nicns semmi közös ingó vagyonunk, ennek ellenére mindig hagyom hogy ő mondja ki az utolsó szót, ő döntsön mindenben. :(

talán ha lennének barátaim, akikkel könnyebb lenne felejteni, újra kezdeni már rég más mellett élnék boldogan.

2013. máj. 27. 18:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon igazad van. - mondhatom, hogy sajnos-

Persze teljesen nem érzem át ezt a helyzetet, mert ezt csak Te tudod, hogy hogy van, de próbálom elképzelni. Van hasonlóság az én mostani kapcsolatommal. Mi csak 2 hónapja vagyunk együtt, ha ezt együttlétnek lehet nevezni egyáltalán...szóval 2 hónapot 6 évvel nem lehet összehasonlítani, de azért annyit hozzá tennék, hogy nekem pl. a minap betelt a pohár. Mondtam neki, h szánjon már rám az szoros napirendjéből legalább egy negyed órát, mert beszélni akarok vele. Egyből rájött, hogy szakítani akarok...alig akart velem találkozni, de nagy nehezen kikönyörögtem , hogy ugyan beszéljünk már. Na, találkoztunk, és felhoztam a témát, hogy úgy látom ő nem akar velem lenni, mert ez így sehova nem vezet...ilyesmi..és tényleg úgy láttam rajta, hogy most az egyszer komolyan veszi, amit mondok, és komolyan mondja, hogy de akar velem lenni. Tehát a lényeg:

1. Látta, hogy akár tényleg vége lehet, és talán átgondolja a viselkedését...bár kicsit kétlem...

2. Megint megetetett és újra elhiszem, hogy változni fog a helyzet.

Szóval nem tudom nálatok volt-e már ilyen, hogy komolyan érezhette, hogy elveszít...ha igen akkor volt-e változás?

Ez a barátos dolog nálunk is így működik, hogy nem akarja megismerni az én barátaimat, sőt, ha lehet még ne is beszéljek róla nekik :S Gondoltam ez idővel talán változik majd, de a Te példád alapján, lehet, hogy mégsem...

Persze neki állítólag nincsenek barátai, mert ő senkiben nem bízik! mondja ő...de azért mégis mindig ezekkel a nem barátokkal lóg, pedig lehetne velem is....na mindegy.

Úgy látszik a bakoknak van valami különleges képességük, hogy maguk mellett tartsák az embert.

Ja! Említettem régebbi hozzászólásomban, hogy nem régen ért véget egy hosszú kapcsolatom ( ő nem bak volt, és nem is ilyen problémák voltak), szóval az majdnem 10 éves kapcsolat volt...rég megromlott már, de valamiért csak most mertem megtenni ezt a lépést...tehát csak annyi hozzá, hogy most már ici-picit bánom...hamarabb kellett volna! Mikor legelőszőr éreztem, hogy valami nem stimmel. Már akkor kellett volna. De bíztam benne, hogy helyre állnak a dolgok, pedig nem. Csak azt szeretném ezzel mondani, hogy nehogy Te is ebbe a "hibába" ess, hogy még több időt húzol le mellette, és nem lesz jobb...sőt...

Ez nem tanács csak egy vélemény...mondom ezt én,aki kiírta a kérdést, és ugyanúgy várom a csodát...:)

2013. máj. 28. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!