Egy skorpiónak könnyű barátnőt találni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 20:36
11/17 anonim válasza:
bakker...ha nem olvasom el a hozzászolásokat frankon azt hiszem troll a kérdés. Skorpió állatnak akarsz barátnőt XD amugy párom skorpio 35 éves én kos 27 éves. iszonyu nehéz vele, de könnyen rám talált :)
12/17 tibtib válasza:
Nem nehéz, csak regisztrálni kell neki a skorpiotarskereso.hu-ra és felrakni pár előnyös fotót.
13/17 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem eddig csak kutyám volt. Bár ha belegondolok, nehéz lehet mert nem sokan tartanak skorpiót.
Komolyra fordítva a szót. Gügye vagy mert olyan dolog alapján keresel választ ami nem garanciális. Legyél skorpió vagy halak vagy ikrek vagy akármi, az életed akkor is azon fog múlni és azzal teheted szebbé, ha minél több energiát belefektetsz. És nem azon fog múlni, hogy éppen milyen csillagállás alatt születettél.
MINDENKI A MAGA SORSA KOVÁCSA!
De ti pogányok tegyetek csak fel még ilyen kérdéseket, had röhögjünk mi hívők. Mert már fáj a sok hülyeségetek.:D
14/17 A kérdező kommentje:
hitgyüli?xd
2013. máj. 1. 17:35
15/17 anonim válasza:
jaj már, komolyan igaza van miért kell hinni ezekben az astro nyomi dolgokban? mindenki ugy él ahogy akar, nem a horoszkop szerint. különben is elgondolkoztál már azon egyáltalán mi az a horoszkop? :)
16/17 Snl.Drako válasza:
Első kézből azt mondanám, hogy nem könnyű hosszú távra. Finnyásak vagyunk nagyon nő téren. Rövid távon nem nehéz, de az nem fog pár hétnél/hónapnál tovább tartani.
17/17 anonim válasza:
Szerintem könnyű neki barátnőt találni, de 5-6 hónapnál tovább nem birja ki. Megunja a barátnőjét (ahogy én észrevettem eddig...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!