Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » SKORPIÓ nő mennyire szex-centr...

SKORPIÓ nő mennyire szex-centrikus?

Figyelt kérdés

Ha esetleg nem hiszel a horoszkópban, kérlek tartsd magadban, nem állítom hogy minden úgy van, de valami alapja szerintem van. A kérdésemre kérek válaszokat, nem arra hogy hülyeség-e az egész. Köszönöm!

:)

2013. márc. 24. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Csillagjegy, amire gondolsz, nem horoszkóp. Valójában nem kell aggódnod, semmi köze nincs egy ember nemi életének a gyerekkorban elszenvedett traumákhoz, gyermek-szülő kapcsolathoz, meg még vagy ezer dologhoz. Minden a csillagjegyeken dől el. Tehát jobban jársz, ha megkérdezed tőle (vagy magadtól).
2013. márc. 25. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy skorpió barátnőm.mindenki azt hiszi/hitte róla h nem rajong a szexért de mivel régóta van kapcsolata ezért csinálja,aztán egyszer megkérdeztük a srácot azt mondta h eléggé szex centrikus ... :D

a skorpiók egyébként nem mindig olyanok mint amit kifelé mutatnak :)

2013. márc. 26. 06:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

én skorpió vagyok és nagyon szexcentrikus, de eddig minden pasi kb. félénk prűd szűzikének tartott külső alapján

mindre nekem kellett rámásznom és nekik sokkal kevesebb igényük volt, gondolom mert azt hitték én is olyan aszexuális vagyok mint ők

2013. márc. 28. 16:59
 4/7 anonim válasza:

Eléggé :) Jó partner kell hozzá.

Mellesleg igazak az előttem szólók válaszai,tényleg ki sem nézni belőlük hogy valójában mi is lakozik bennük.

2013. márc. 29. 14:00
 5/7 anonim válasza:
100%

Skorpió nő vagyok és az igazat megvallva eléggé.

Majdnem mindenben benne vagyok,az enyhe agresszivitás is bejön ( bilincs,harapás stb.) Nagyon fontos,hogy a partnerem is élvezze és vonzanak az extrém helyek is. :)

2013. ápr. 4. 16:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Örülök a válaszoknak, skorpió nővel még nincs tapasztalatom szex terén, skorpió pasi vagyok, és hát magamat ismerve én átlagon messze fölül szex centrikus vagyok... Nem véletlen merült fel bennem a gyanú, hogy talán az ellenkező nem is... bár elég megtévesztően szende és visszahúzódó a legtöbb skorpió csaj :) A skorpió nők azok, akik igazán megmozgatják a fantáziámat... De ahogy észrevettem, én is az övékét :) Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 18. 00:37
 7/7 anonim válasza:
Skorpió nő vagyok. Külsőre nem kihívó, inkább ilyen laza-szexis-elegáns, kevés smink. És szexcentrikus, igen:)
2014. febr. 25. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!