Hogy működik a névmisztika?
Figyelt kérdés
Meg szeretném változtatni a nevem, de utánanéztem a dolognak és egy érdekes, de számomra kicsit ijesztő dologra bukkantam... A névmisztika szerint a nevük befolyásolja az életünket és jellemünket. Én teljesen meg vagyok elégedve az életemmel, a személyiségemmel, és bár a nevemet megváltoztatnám, nem szeretném ha ez miatt gyökeresen elindulna mondjuk az életem a lejtőn és minden kapcsolatom átalakulna, megváltoznának a viszonyok stb. Valaki tud esetleg véleményt, tanácsot adni? Hozzáértő esetleg konkrét elemzést is adhatna a nevemről.2013. márc. 23. 21:47
1/3 anonim válasza:
Gondolom hogy azt tudod,hogy van egy táblázat amiben ABC sorrendben betűk vannak,és mindegyikhez tartozik szám.A nevünk betűit számokká változtatjuk ez által.Majd a betűket összeadjuk és kapunk egy számot.Ha kétjegyű,akkor azt is összeadjuk.Hogy egyjegyű számot kapjunk.
Hogy megváltoztatja -e az életedet a névváltoztatás? Lehetséges,de ennek más magyarázata is van.Biztosan történt valami,hogy megváltoztatod a nevedet.És ebből adódik hogy valami más veszi kezdetét az életedben, így is meg úgy is.Nem hiszem hogy emiatt megbuknál az életben.Hisz a neved mellet ott marad a születési számod,ami úgye sose változik.Biztos változni fog valami,de egy névváltozás nem fog tönkre tenni.De hinned kell magadban és születési számodat is tanulmányozd...
2/3 anonim válasza:
Ez, ez most komoly?XD Nem, ez nem lehet. Kérdező, nyugtass meg, hogy ez csak egy vicc.
3/3 anonim válasza:
Azért, mert valaki valamit mond, attól még annak nem kell igaznak lennie. Gondoljunk például orbánra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!