Hogyan nevezik ezt, és hogyan működik?
Új vagyok a horoszkóp témában,lehet hogy hülyeség amit kérdezek,de akkor is megkérdezem:D
Szóval a horoszkópok mellett pl. az enyém,a Kos mellett áll egy bolygó,de nem a Mars,olyat is láttam hogy Kos Hold,Kos Vénusz,de ezt nem tudom mit jelent.Gondolom olyasmi mint az aszcendens ,csak éppen az uralkodó bolygót jelenti a születés pillanatában?
Izé hogy is mondjam,a "mellett áll" kifejezést az egy bizonyos mondat felépítésére,külső személyiségjegyeire értettem.
Tessék látni:
-Kos Vénusz
Én(ha éles érzékszerveim nem csalnak ugyan)ezt láttam,szerintem a Kos mellett a Vénusz áll.Fekszik.Ahogy teszik önnek.
Vagy esetleg obszerválja meg itt:
-Kos Hold
Ebben az esetben a Hold közvetlenül a Kos mellett tartózkodik.Legalábbis saját egyéni véleményem szerint,tudtommal nem vagyok bandzsa,de ha kegyednek problémái vannak látókáival,őszinte részvétem.
Szóval szívéles elnézését kérem a félreértésért!Sok szerencsét kívánok a szövegértés dolgozathoz!:)
Rendben,szóval jobb útra szeretnél téríteni?Mert nem fogom fogni a fejem hogy "Ó mennyire igazad van,ez az egész akkora hülyeség és felesleges,mostantól soha az életben nem törődöm olyan dolgokkal amik nem a munkámmal vagy a szociális életemmel függenek össze,a hobbi és az érdekeltség ismeretlen és új dolgok felé annyira rossz dolog!"
Nos gyermekem,köszönöm ezt a rendkívül érdekfeszítő és intellektuálisan építő jellegű beszélgetést,ma is tanultunk valamit,legalábbis minden rosszindulat nélkül remélem te is,és mostantól mielőtt trollkodni jössz az ezotéria rovatba,feldereng előtted ez a szöveg,és elgondolkodsz hogy talán nem kéne a saját "igéidet" ráerőltetni másokra,mert még furábbnak fogsz tűnni azoknál is akiket éppen oltogatsz...különben is,Jehova tanúi már lestoppolták a melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!