Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Jól működik a párkapcsolati...

Jól működik a párkapcsolati horoszkóp?

Figyelt kérdés

[link]

Az elvakult asztrohívők vajon tudnak olvasni, vagy inkább fizetnek tovább jósoknak rontáslevételért és kötésekért, esetleg osztják tovább a műészt egymásnak ahelyett, hogy mondjuk egy könyvet elolvasnának?

2011. júl. 21. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Most ezzel mit akarsz mondani?

Köztudott, hogy a horoszkóp csak az emberek szórakoztatására szolgál és semmi valóságalapja nincs. De ezt mindenki tudja.

Csak nem azt hitted, hogy bárki is komolyan veszi?! Jaj, de aranyos.... :)

2011. júl. 21. 11:07
 2/3 anonim válasza:

Engem nagyon érdekel az ezotéria,addig szerintem bárki foglalkozhat vele,ameddig nem lesz "mániákus".

A kérdéshez:a horszokóp NEM CSAK

2011. júl. 21. 21:12
 3/3 anonim válasza:

A cikkben szereplő kutatás csak a NAPJEGYEKET elemzi,de egy ember( asztrológialilag )nem csak abból áll,hogy jajj,én március 28.-án születtem,Kos vagyok,és harcias,aktív,stb. vagyok,ott van még egy csomó égitest,bolygó,pl. az,hogy a hold melyik jegyben áll, amikor az ember megszületik,meghatározza,hogy milyen lesz a lelki világa, a vénusz azt,hogy hogyan viszonyul a szerelemhez, az élet örömeihez,stb.

Az újságok,honlapok horoszkópja csak a napjegyekre irányul,ami nagy üzlet,és nagy csalás is,mert mennyi a valószínűsége,hogy a sok millió kos napjegyűnél ugyanaz történik az adott napon?

Az asztrológia egy ősi tudomány,nagyon érdekes,izgalmas ,és tényleg igaz,akárki akármit mond!

Persze,nem kell mindenkinek hinni benne!:)

2011. júl. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!