Rákok ti is így vagytok ezzel?
Én is rák vagyok (nő,22) és a mérlegekkel hasonlóképpen jártam. Soha többet nem kezdenék ki egyel sem, nagyon nehéz természetűek ugyanúgy a párkapcsolatban, mint normális, mondjuk testvéri viszonyban.
Bátyám mérleg, és hihetetlenül önfejű tud lenni, és gyorsan felkapja a vizet. Aztán találkoztam egy mérleg sráccal, hát, ő még annál is rosszabb volt. A végtelenségig gyerekes volt, úgy éreztem én vagyok a 2. anyja. Hát köszi, én nem gyereket akartam egyből. Aztán mikor arra került a sor, hogy kész vége, ennek semmi értelme, nagyon erőszakos lett, és ami a legfurcsább, belőlem is kihozta a dühöt mérhetetlenül (pedig én nyugodt természetűnek mondanám magam). Szóval mérleggek soha többé!
Állitólag a halakkal és a skorpiókkal kéne jól kijöjjünk. Hallak párom is volt hosszabb ideig, aztán se szó, se beszéd, lelépett egy másikkal (szintén halak lánnyal).. Szóval no komment. Hallakat se lássak többé :)
Próbáltam még másokkal is, de mindegyik már az ismerkedés szintén kifújt: oroszlán (soha semmi nem elég jó neki - te sem) ikrek (gyerekes és hűtlen) bika (hm hm, rájuk nem is tudok megfelelő szót találni.. talán nagyképüek egy kicsit) Áh... nehéz ügy a párválasztás :)
Skorpiót nemigen ismerek, kivéve apukámat :) Anyum viszont rák, szóval nekik nagyon bejött a rák-skorpió.. 25 éve együtt, és soha mégcsak nem is vitáztak :)
Lassan-lassan, de én is megtaláltam a hozzám illőt: ki másban mint egy szintén rák pasiban. Tökéletes harmónia mindenben. Csak igy tudnám magunkat jellemezni.
Mi is Rák- Rák páros vagyunk, már 26. éve.:)
A többi jegyről nincs tapasztalatom.De van egy pár jegy,amit a nőkben se kedvelek...a mérlegeket, ikreket...
Rák pasi vagyok!
Nekem a nyilas csajokkal csak a baj volt. Nagyon igaz hogy hűtlenek. Egy pasiért képesek simán otthagyni a barátokat, és egy jo buliért a pasit.
A Skorik sztem nem elnyomóak. Barátként és kapcsolatban is nagyon hűségesek!
A mérleg imád bulizni, pasizni/csajozni, nem hűséges tipus. Hihetetlen akaratosak de náluk a barátság sokkal előrébb van egy kapcsolatnál...
én is rák vagyok. A skorpiókkal nekem is bajom van..
Mellesleg én a kék szemű emberekkel vagyok úgy, hogy minden kékszemű ember tett már velem rosszat..
(bocs ez off volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!