Akik már évek óta boldogok együtt: Mi a napjegyed neked és a párodnak?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem számít az egész,csak valamire kíváncsi vagyok.
Trollkodók meg jó poént nyomassatok,ha muszáj.
2013. márc. 7. 01:40
11/26 A kérdező kommentje:
Ok,a végén leírom,hogy mire voltam kíváncsi.
2013. márc. 7. 12:43
12/26 anonim válasza:
Bika vs. Bika 4 éve. Nem csináltam nagyon rossz üzletet talán....
13/26 anonim válasza:
Oroszlán (lány) - Kos (fiú)
A barátomnak inkább halak tulajdonságai vannak, szinte nem is jellemző rá a kos, rám az oroszlán viszont nagyon.
15/26 anonim válasza:
Mérleg-nyilas és mindkettőnk descendens uralkodója az ikrekben együttállásban van.
16/26 anonim válasza:
A szüleim is nagyon jól megvannak kamaszkoruk óta,ők skorpió - oroszlán páros.
17/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Bebizonyosodott,amire gondoltam is,hogy olyanok is jól kijöhetnek,akik a leírások szerint nem annyira illenek össze.
2013. márc. 8. 09:02
18/26 anonim válasza:
Mi összeillünk a horoszkópunk alapján is (Vízöntő-Skorpió), főleg mert nem a napjegyet nézem, hanem az egész képletet, főleg a Holdat. Csak nem az női magazinokból kell szedni a leírásokat.
19/26 A kérdező kommentje:
Tudom,én is nézem a holdjegyet is meg aszcendenst is és pont arra voltam kíváncsi,hogy mennyien vannak,akik napjegy szerint nem illenének.
2013. márc. 8. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!