Szerintetek van élet a halál előtt?
Mondjuk, én ezt a kérdést nem is tudom, hogy hova soroltam volna.
Csinálnék egy ilyen kategóriát. - Igen - Nem - : DDDDd
1 - es voltam.
A kérdés eredetileg Feldmár Andrásé, persze lehet a Kérdezőé is, ez esetben ajánlom neki az azonos című filmet, elvileg a neten is megtalálható.
Amúgy szerintem: van. Ha nem úgy élünk, mint a gépek, hanem nyitottan, éberen, figyelve önmagunkra, a világ jelzéseire, másokra. Egyúttal ha működik ennek ellentéte is, ha tudunk olykor önfeledtek lenni, belefeledkezni dolgokba vagy másokba, félretenni önmagunkat - akkor van élet a halál előtt.
Amúgy nem léteznek ezek egymás nélkül, és az életben jó esetben mindig ott a halál is, halálos dolgok formájában, legjobb példája a halálos szerelem. De bármi élmény is lehet úgymond halálos, sokszor keressük is ezeket, ha nagyon magunkba nézünk.
amikor felfognád h meghaltál, már meg is születsz újra és kezdődik minden előlről!
az h tudatos emlékeid mikor lesznek ezen dolgokról, függ attól is mennyire tudsz elmélyedni magadban.
Pl. yoga, meditáció által
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!