Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek van élet a halál...

Szerintetek van élet a halál előtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 01:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Van.
2013. febr. 26. 01:07
 2/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk, én ezt a kérdést nem is tudom, hogy hova soroltam volna.

Csinálnék egy ilyen kategóriát. - Igen - Nem - : DDDDd

1 - es voltam.

2013. febr. 26. 01:08
 3/19 mustafa33 ***** válasza:
A haldoklás a születésel kezdődik.
2013. febr. 26. 01:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nevezhetjük-e Életnek, hogy hogy álljuk meg a helyünket egy 'rabszolgatartó' társadalomban. Nem hiszem. Sokkal inkább hiszek az álmaimban, mint az ébren megtapasztalt 'valóságban'.
2013. febr. 26. 04:41
 5/19 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes a kérdésed!Vannak emberek akik megelőzik a saját korukat:tudósok,felfedezők.Ha rosszul jegyeztem meg akkor elnézést azoktól akik jobban ismerik:azt olvastam,hogy az időszámításunk előtt a 4 vagy 5 században egy szobában ülve valaki megrajzolta a föld térképét és a későbbiek folyamán a rajz tökéletességét igazolták a felfedezett részek mi több napjaink térképészete is ezt tükrözi.Valahonnan de honnan jöhet a tudás?
2013. febr. 26. 06:58
 6/19 anonim válasza:

A kérdés eredetileg Feldmár Andrásé, persze lehet a Kérdezőé is, ez esetben ajánlom neki az azonos című filmet, elvileg a neten is megtalálható.

Amúgy szerintem: van. Ha nem úgy élünk, mint a gépek, hanem nyitottan, éberen, figyelve önmagunkra, a világ jelzéseire, másokra. Egyúttal ha működik ennek ellentéte is, ha tudunk olykor önfeledtek lenni, belefeledkezni dolgokba vagy másokba, félretenni önmagunkat - akkor van élet a halál előtt.

Amúgy nem léteznek ezek egymás nélkül, és az életben jó esetben mindig ott a halál is, halálos dolgok formájában, legjobb példája a halálos szerelem. De bármi élmény is lehet úgymond halálos, sokszor keressük is ezeket, ha nagyon magunkba nézünk.

2013. febr. 26. 08:09
 7/19 anonim ***** válasza:

amikor felfognád h meghaltál, már meg is születsz újra és kezdődik minden előlről!

az h tudatos emlékeid mikor lesznek ezen dolgokról, függ attól is mennyire tudsz elmélyedni magadban.

Pl. yoga, meditáció által

2013. febr. 26. 08:51
 8/19 anonim válasza:
Én eddig úgy tudtam hogy csak a halál után van élet...
2013. febr. 26. 16:45
 9/19 Diavolino44 ***** válasza:
Szerintem van. Csak kérdés, hogy milyen a minősége. Sokan foglalkoztatja, itt a kérdésed inverze. De miért érdekli őket van-e élet a halál után, ha észre se veszik, hogy élnek.
2013. febr. 26. 18:44
 10/19 mustafa33 ***** válasza:
Őszentsége a XIV. Dalajláma mondta: "Az emberek feláldozzák az egészségüket, hogy pénzt keressenek. Azután minden pénzüket arra költik, hogy visszaszerezzék az egészségüket. Közben pedig elfelejtenek élni és meghalnak."
2013. febr. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!