Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért vezérel mindenkit a...

Miért vezérel mindenkit a horoszkóp?

Figyelt kérdés

A horoszkóp minden jegyhez szól. Akkor, ha pl: 26 ezer bika, rák, oroszlán, stb... jegyű ember él mondjuk csak magyarországon, akkor az a napi, heti, havi horoszkóp mindegyik emberhez szól egyszerre.

Tehát, 26 ezer oroszlán reméli azt, hogy ma végre megtalálja az igazit. 26 ezer bika hiszi azt, hogy ma megkérik a kezét.

Nekem még egyszer sem jött be a horoszkóp. Én nem is hiszek benne, mióta egy hét múlva újra az azelőtti hétfőit mutatta. Tehát ismétlődik néha.

A horoszkóp csak önbizalom erősítő, szerintem.

2013. febr. 9. 01:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
elszoktam olvasni de nem vezérel
2013. febr. 9. 12:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Visszatérve arra a személyre, aki az ismerősöm, aki mindennap a horoszkópjában bízik. Bizonytalan és talán döntésképtelen lesz az életben. Mert állandóan a horoszkópjára hagyatkozik.
2013. febr. 9. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nemcsak lesz, hanem máris az, azért kell neki valami vagy valaki, amire-akire utólag hivatkozhat, és saját magáról a döntés felelősségét elháríthatja. Pedig ez is egy döntés, amit tesz, csak nem veszi észre.
2013. febr. 9. 15:09
 14/15 anonim ***** válasza:

A kérdés bosszantó... Mi az,hogy mindenkit? Némelyeket igen,de a legtöbbet nem. Engem sem Az ember életében sokféle hülyével találkozik. Itt is. engem '45-ben 7 évesen elütött az autó.Nyílt combcsont törés. Volt itt olyan "okos" aki be akarta magyarázni nekem,h én azt akartam. Amikor olvastam azt hittem a falnak szaladok fejjel. Most már nevetek,de akkor...

Hajdanán egy néni mondta nekem erről a témáról: "A hajóskapitány megy a tengeren.az É csillagot nézi,de K-re akar menni. Arra is megy. A csillag nem kényszeríti. Csak vezeti."

2013. febr. 9. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Az már igencsak gáz, ha valakit bármi is ennyire vezérel. Pláne az újsághoroszkópok, én nem is olvasok ilyet, ha mégis látok egyet, eszembe nem jutna komolyan venni. Van olyan, aki csak azért utasítja el valaki párkapcsolati ajánlatát, mert azt olvasta, hogy nem illik össze a Nap jegyük. Elég buta ember az ilyen.

Az asztrológia jóval bonyolultabb, hiszen nem 12 féle ember létezik, az biztos. Úgy lehet összevetni a csajmagazinok horoszkóprovatával, mint a díjnyertes, minőségi bort a tablettással.

2013. febr. 13. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!