Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lányok mit gondoltok az...

Lányok mit gondoltok az Ikerek csillagjegyű fiukról?

Figyelt kérdés
Milyen csillagjegyű lányokkal egészítik ki egymást a legjobban?

2013. jan. 23. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
2013. jan. 23. 23:06
 2/10 anonim ***** válasza:
36%

:D Ez jó volt.

Amúgy semmi köze a csillagjegynek, de még az aszcendensnek, a kínai/maja horoszkópnak és az indián nevednek sem a jellemhez.

2013. jan. 24. 00:35
 3/10 A kérdező kommentje:
csak érdekel ennyi...
2013. jan. 24. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Nekem külsőre nem jönnek be...az arcuk....meg nem mindig megbízhatóak, hajlamosak a füllentésre stb...amúgy viccesek:)Ikrek az levegő, tehát akikben szintén van levegős jegy:ikrek, mérleg, vízöntő...Te mi vagy? Aszcendens esetleg?:)De a Hold is számít:)
2013. jan. 25. 22:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Aszcendens nincs. Nem mozgok annyira otthon ebben a témában mert csak most kezdett érdekelni és még nem számítottam ki... csillagjegyem: ikrek. :)
2013. jan. 26. 11:42
 6/10 Nixcy88 ***** válasza:

Ikrek férfi:

Szereti a társaságot és állandóan mozgásban van. Minden sarkon van 1 barátja és rengeteg hobbija. Gyors gondolkozású, mindig van valami poénos beszólása. Szeret flörtölni. Az ikrek férfinak olyan nőre van szüksége aki csinos, vicces, barátságos, szeret új dolgokat felfedezni. Mivel mindig mozgásban van, nem lesz ideje a komoly szerelemre és az érzelmi kötelékre.

Ikrek lány és ikrek fiú:

Legjobb ha rövid és édes. Az ikrek nagyszerű barát és szerető, de állhatatlansága miatt a kapcsolat nem tarthat túl sokáig.

2013. jan. 28. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az Ikrek pasik közt sok vonzót találtam már, és szeretem bennük, hogy minden emberrel egyformán nyitottak, kedvesek, érdeklődőek. Jól lehet vekük beszélgetni és érdekesek. Viszont néha elég lúzer módjára tudnak viselkedni, továbbá a feledékenységük, nemtörődömségük engem idegesít.
2013. jan. 31. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem és több környezetemből vett tapasztalat alapján bizton mondom, hogy a vízöntő lányokkal nagyon kijönnek. Egyforma a humoruk, az érdeklődési köreik is többnyire azonosak, illetve mindkettejüknek fontos az intellektualitás. Én halak vagyok,a párom ikrek férfi. Első látásra szerelem volt, ám én ábrándozok, nem állok két lábbal a földön, míg az ikreket ez rettenetesen dühíti. Tehát ideig-óráig működő kapcsolatnak írják a horoszkópok is. (Engem az nem befolyásol semmiben,amit a horoszkópok írnak naprakész friss információkkal, de a jellemet igenis befolyásolja. Nem is kicsit.
2013. febr. 1. 01:01
 9/10 anonim ***** válasza:
A többi rajtunk múlik. Ez mindig csak egy irányjelző. Hajlammutató. ->2 éves a kapcsolatunk.
2013. febr. 1. 01:02
 10/10 anonim válasza:
iker fiu barátom például imád a középpontba lenni, okoskodni is szeret nagyon, viszont ha elakar csábitani egy csajt érzéssel teszi, rámenős! nem adja fel ujra probálkozik .. én ilyennek ismertem meg:)
2013. júl. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!