Forceteam kérdése:
Aki ért a horoszkóphoz aszerint milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy skorpió csillagjegyű férfi kos aszcendenssel?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 17:14
1/6 anonim válasza:
SKORPIÓ:
- mar
- csíp
- könyű ingerelni
- lopakodó
- kecses
- elegáns
- rejtőzködő
- sejtelmes
- titokzatos
- racionális
KOS:
- keményfejű
- keményöklű
- rátarti
- magabiztos
- bátor
- ingerelhető
- odaadó
- hűséges
- csapongó
- impulzív
- szexmániás
FÉRFI:
- magas
- izmos
- hiú
- bátor
- magabizonytalan
- szexmániás
2/6 anonim válasza:
Hàt nem valami super kombinàció, a Skorpio èvjegy magàban is komplikàlt, plusz kos aszcendens ! Makacs emberrel àllsz szemben! Sok sikert!
3/6 anonim válasza:
Nagyon figyelmes, kedves, bátor ember. Ez 100% Én is az vagyok.
4/6 anonim válasza:
Pozitív: Érzelmes, kedves, éleseszü, bàtor, kitartó
Negatív: Uralkodni vàgyó, makacs, tulsàgosan szókimondó, manipulàló
5/6 anonim válasza:
Az igaz hogy makacs, de egyáltalán nem uralkodni vágyó és manipuláló...
6/6 anonim válasza:
az én skorpió pasim miért nem bízik bennem, miért nem nyílik? annyira óvatos, annyira nem beszél az érzelmi múltjáról... annyira durván megmondja, hogy ne kérdezzek sokat... mit tegyek, hogy bízzon bennem és nyisson felém? 3 hónapja ismerem... és egy csalódáson van túl, így nem is akarja reklámozni a kapcsolatunkat, nem biztos az érzéseiben, azt mondja, hogy érzelmileg sivár, nincs olyan passzban, hogy bármilyen érzelmet átéljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!