Összeillünk?
Szűz- Halak: Elolvad a figyelmességedtől, de vigyázz, mert könnyen megsértheted az érzéseit.
Pozitív: Elég jól kijöttök egymással, már az első beszélgetés alkalmával. Mindkettőtökre jellemző a logikus gondolkodásmód, így sikeres párost alkothattok.
Negatív: A halak fantáziavilágban él, ami sok neked. Érzékeny személyisége nem lesz képes megfelelni, a tökéletességre törekvő szűznek.
Egyensúly: Ha segítségre van szüksége szükséged lesz rá, így állj mindig készen. De vigyázz, mielőtt túl sok lenne belőled állítsd le magad, mert belefullad a fagyos kritikádba. Próbálj egy kicsit néha Te is elvonatkoztatni a valóságtól, és menj "Fantáziaországba" vele.
Köszönöm szépen! :)
Esetleg tudnál nekem egy ilyen oldalt mondani? Nagyon érdekel a dolog!
Direkt nem írtam ilyen oldalt, hogy ne tűnjön reklám szagúnak a hozzászólásom. De itt van pl. az astronet.hu, ide is lehet regisztrálni és kérdezni. Érdemes visszaolvasni a kérdéseket, mert szerintem nem mindegy, hogy teszed fel a kérdésedet. Jobb, ha minél konkrétabban kérdezel.
Konkrétan két asztrológus van, de a másik szabadságon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!