Összeillünk?

Figyelt kérdés
Én 23/L vagyok,horoszkópom szűz(aug.28),ő 23/F halak (márc.08)

#összeillünk?
2013. febr. 1. 18:13
 1/9 anonim válasza:
2013. febr. 1. 19:06
 2/9 Nixcy88 ***** válasza:

Szűz- Halak: Elolvad a figyelmességedtől, de vigyázz, mert könnyen megsértheted az érzéseit.

Pozitív: Elég jól kijöttök egymással, már az első beszélgetés alkalmával. Mindkettőtökre jellemző a logikus gondolkodásmód, így sikeres párost alkothattok.

Negatív: A halak fantáziavilágban él, ami sok neked. Érzékeny személyisége nem lesz képes megfelelni, a tökéletességre törekvő szűznek.

Egyensúly: Ha segítségre van szüksége szükséged lesz rá, így állj mindig készen. De vigyázz, mielőtt túl sok lenne belőled állítsd le magad, mert belefullad a fagyos kritikádba. Próbálj egy kicsit néha Te is elvonatkoztatni a valóságtól, és menj "Fantáziaországba" vele.

2013. febr. 4. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Szemben álló jegyek. Ha harmonikusak a fényszögek a szinasztriában, akkor remekül kiegészíthetitek egymást.
2013. febr. 7. 18:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy fényszögek a szinasztriában?
2013. febr. 7. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
A kettőtök teljes képletét hasonlítják össze. Ebben nem csak a Nap-jegy van benne, hanem mindent összehasonlítanak, vagyis azokat a területeket, bolygókat, házakat, amik érintik a párkapcsolatot. Ezt asztrológus csinálja. Általában fizetős szolgáltatás, de vannak oldalak, ahol regisztrált felhasználóknak ingyen készítenek elemzést. Csak ehhez tudni kell mindkettőtök percre pontos születési idejét és a helyét is.
2013. febr. 7. 22:22
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Esetleg tudnál nekem egy ilyen oldalt mondani? Nagyon érdekel a dolog!

2013. febr. 8. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Direkt nem írtam ilyen oldalt, hogy ne tűnjön reklám szagúnak a hozzászólásom. De itt van pl. az astronet.hu, ide is lehet regisztrálni és kérdezni. Érdemes visszaolvasni a kérdéseket, mert szerintem nem mindegy, hogy teszed fel a kérdésedet. Jobb, ha minél konkrétabban kérdezel.

[link]

Konkrétan két asztrológus van, de a másik szabadságon van.

2013. febr. 8. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem! Legalább 5-10 évvel idősebb pasival kellene lenned! Utána nézhetsz minden mást. A 12 évesek járnak csak velük egykorúakkal!
2013. márc. 2. 20:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Mért gondolod így? Megtennéd,hogy kifejted a véleményed?!
2013. márc. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!