Valaki le tudná nekem írni a következő jelentését?
Sokat foglalkozom az asztrológiával, de a házakat nem teljesen értem. Megköszönném, hogyha valaki leírná nekem, hogy ezen születési képlet pontosan mit is jelent.
Ascendens a mérlegben: fontos a személyes kapcsolat
Asc uralkodóbolygója a neptunusz pedig a hármas házzal(információcsere mindenféle formája) konjukcióban, eszerint számodra fontos hogy mindent megszélhess egy hozzád közeli emberrel. Mindez a bakban, tehát célorientáltan és kitartoan teszed mindezt.
Nálad a hármas ház hatalmas hangúlyt kap. Gondolom ezen a kijelentésen nem lepődtél meg. :)
Joformán az majd az összes személyes bolygód ottvan.
Az egy "hanyatló", levegő ház, uralkodó bolygója a merkur otthon van. Neked helyén lehet az eszed, szeretsz gondolkodni, gondolataidat másokkal megbeszélni.
Jó kis felpités.
Köszönöm a választ! Örülök, hogy te tudtál válaszolni a kérdésemre. Igen, azt gondoltam, hogy a hármas ház fontos szerepet fog játszani :)
Amúgy pedig ezt Pladicussal csináltam. Csak a demo verziójával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!