Lea222 kérdése:
A következő dátumra jellemzés? Még soha nem próbáltam! És kiváncsi lennék.
Figyelt kérdés
1985.Február.22 Este 10óra 25perc2012. dec. 13. 15:21
2/11 anonim válasza:
Más épeszű ember sem próbálta még.
3/11 anonim válasza:
Ide írd be a születési dátumot és kapsz egy részletes elemzést:
4/11 A kérdező kommentje:
A harmadik kommentelőnek köszönöm,nagy on hasznos volt!A kettes,meg látszik hogy egy lelki sérűlt ember!:)
2012. dec. 13. 16:43
5/11 anonim válasza:
Aki nem hisz minden hülyeségben, az lelki sérült?
6/11 A kérdező kommentje:
Attól lelki sérűlt,hogy ilyen baromságokat ír ide....én sem irkálok oda,ami engem nem érdekel....ennyi...
2012. dec. 13. 21:56
7/11 anonim válasza:
Lelki sérült... tudod ki a lelki sérült? Aki a 21. században ilyen dolgoknak bedől. Keresgesd csak tovább a szivárványok tövében az aranyat, vadássz ufókat, idézz szellemeket, jellemezz dátumokat gyakorikérdéseken, hiszen ezt csinálja egy normális ember. Mi meg maradunk lelki sérültek továbbra is :)
8/11 A kérdező kommentje:
Irományodból kitűnik az intelligencia szinted,mi a szarért írsz ide ha nem hiszel benne....ki kérdezett?!?!Menj inkább a humor kategóriába,ott oszd az észt!Idióta....
2012. dec. 19. 15:35
9/11 anonim válasza:
Kettőnk írását összevetve, szerintem nem az enyémből sugárzik az intelligencia... de te tudod.
10/11 anonim válasza:
Tudod kedves előző, nem kötelező az ilyen dolgokban hinni, de meg kellene hagyni mindenkit a jogot, hogy ő miben hisz és békén hagyni, nem lehurrogni, menj olyan topikokba, ahol érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!