Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Képzett asztrológus tudna...

Képzett asztrológus tudna segíteni jellemzés terén?

Figyelt kérdés
Rák jegyű, Mérleg aszcendensű, Bak holdjegyű vagyok. Előre is köszönöm!:)
2012. febr. 10. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Tök mindegy, hogy képzett-e vagy képzetlen, egyik sem biztos, hogy igazat mond.
2012. febr. 10. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de azért én mégis kíváncsi lennék...
2012. febr. 10. 19:38
 3/4 Astara ***** válasza:

Azt tudnod kell persze h. teljes horoszkóp nélkül az elemzés se teljes, inkább csak általánosságokban lehet beszélni, teljes elemzésért keress meg egy jó asztrológust (és kérlek, ne sajnáld rá a pénzt), ha elég az általánosság akkor ime:

Rák Napjeggyel az ember kezdeményező személyiségű (kardinális jegy), de úgy h. közben óvatosan érzelmes is, meg érzékeny (víz jegy), és nem túl önérzetes (a Nap peregrin, azaz nincs méltósága a Rákban). Ura a Rák ura a Hold lesz,ami itt Bakban van, ált. exil, száműzött azaz romlott, ami annyit tesz, h. nem tudja kiteljesíteni önmagát (meg azt az életterületet amit jelöl a képletben).

Tehát eddig van egy érzelmes, de a maga módján kezdeményező tipusű személyiségünk akit nagyon is visszafog a a lelki beállítottsága, azaz elég ami van, nem törekszik sokkal többre lelkileg, nagyon ragaszkodik de csak nagyon kevés emberhez és nincsenek nagy érzelmi kilengései ált. eléggé elnyomott érzelmekkel él, amit ő tárgyilagosságként él meg (a Bak az föld jegy=racionális, praktikus).

A Mérleg Ascendens mint levegő jegy egy kifinomult, kommunikativ, társaságkedvelő álarcot ad a személyiséghez. (persze fontos lenne tudni hol van a Vénusz, mint születési uralkodó, mi van még bolygó az 1.házban stb.!)

Szóval ha csak ennyi adatom lenne én azt mondanám egy kedves, bájos, társasági lényt látok magam előtt, aki mindenkinek meg akar felelni kifelé, belül érzékeny, néha hisztis, túlérzékeny lenne,ha le nem fojtaná állandóan magát. Állandóan fegyelmezi az ösztönös megnyilvánulásait. Miközben szeretne bújni, lelkizni, érzelmeskedni és családi érzéseket átélni, ill. megteremteni, de ha nincs a kevesebbel is beéri. .Lényeg h. kifelé szeressék és elfogadják.Kb. ennyi

2013. jún. 21. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Így több, mint 2 év után köszönöm szépen a jellemzést, most tévedtem újra erre :)
2016. jan. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!