Számmisztikai elemzésnél férjezett vagy leánykori név kell?
Tudomásom szerint először a születéskori név. Az adja, hogy születésed előtt milyen feladat-terveid voltak.
Majd a férjezett név, hogy a születéskori élet-feladat-tervedet hogyan, miben, mely területen módosítottad szabad akaratodból.
Én néha itt szoktam gyakorlás, kísérletezésből gyakorolni ingyenesen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__3544..
Sajnos megszokták az emberek a halandzsákat, sok újságban pop asztrológia, numerológia van, hatalmas általánosítások. Nem lehet minden rákra ugyanaz igaz, vagy minden 2-es sorsmisszió számos ugyanolyan. Én betiltanám. Vannak, akik komolyan veszik. Sokkal komplexebb az egész.
Numerológia még cikibb, mint az asztrológia, erről tesznek is egyesek, és nem megalapozott forrásokból dolgoznak (sokszor asztrológiával nem kompatibilis, pedig annak kell lennie).
Valahogyan működik mégis (sima empirikus, több ezer éves megfigyelésre alapozva), konkrét dolgokhoz legalább egy óra munka kell.
Valóban lehet úgy is fogalmazni, hogy mindenkire passzoljon, fontos a szeretet figyelem..stb, de ezeken túl kell, lehet jutni konkrét események szintjéig.
Születési név és születési dátum kell, férjezett vagy névváltoztatás is hatással van.
Itt is maga a név nem elég, hiszen Szabó Jánosok is jelentősen különbözhetnek.
Sőt becenév is el tud árulni valamit, vagy pl. ha valaki Éva, vagy Évi.
Melyik lehet vajon a gyengédebb? (1-a hang férfi erő, 2 nő-Hold..stb)
De mindenek harmóniában kell lennie az összes adattal.
Nem kell médiumnak lenni feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!