Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrekként nagyon nem jövök ki...

Ikrekként nagyon nem jövök ki a Bakokkal, túl nyugodtak, és idegesíti őket az izgága, rohanós természetem, más ikrekkel is van igy?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Halak vagyok bak aszcendenssel. Nem igazán bírom az ikreket. Volt osztálytársnőm ikrek és nyelvvizsgán várni kellett kb 3 órát, és azalatt folyamatosan nyomta a süket dumát. A végén már csak bólogattam, azt se tudtam miről beszél:D A tűz jegyek is rosszak, mert egyszerűen képtelenek higgadt döntést hozni és ezáltal sok problémát generálnak maguknak, amitől persze mégjobban felkapják a vizet. Ezek teljesen leszívják az ember energiáját. Egyetemen van egy kos csaj, hát olyan kétszínű messziről látszik, hogy sunyi arccal kibeszéli az embereket! Részemről annyit, hogy a legrendesebb emberek nagyrészt föld jegyek, akiket ismerek, én őket bírom a legjobban! Akinek nem inge ne vegye fel, a többi közül se!
2012. dec. 7. 23:50
 12/15 anonim válasza:

Én Bak férfi vagyok. Való igaz, hogy a bakok melankolikusak alapvetően, de ezt a vizes lepedőt nem lehet ráhúzni mindenkire. Nekem Kos az szcendensem, szóval elég dinamikus, fejjel a falnak menő, gyors, türelmetlen ember vagyok (persze nem a szex terén). Nekem volt egy komoly kapcsolatom egy ikrek lánnyal. Tetszett benne, hogy sosem unatkozott, mindig volt valami, ami felpezsdítette a kapcsolatunkat, viszont egy dolgot nem tudtam kiismerni, pedig jó emberismerő vagyok szerintem: abszolút nem tudtam, hogy mikor hazudik, mert az ikrek úgy tudnak hazudni, mintha könyvből olvasnák. :D Persze nem mindegyik, de ő nála kizárt volt, hogy mindig igazat mondjon, mégis mindig bevettem. Az ikrekben engem az idegesít, hogy soha semmire sincs elmélyülten idejük, ő is mindig ment és ment és alig ért rám is, mert neki ez a dolga, meg az. Való igaz, hogy bakként elég lassú tudok lenni, mármint én inkább egy dologra szeretek összpontosítani, de akkor azt maximális erőbedobással. Az ikrek szeret társaságban lenni én ezt tapasztaltam. Én is szeretek, de van egy határ, amikor "inkább most már csak Veled szeretnék lenni kettesben". Nagyon más a két jegy az szent. A rohanást a bakok nem torelálják. :)

25F

2012. dec. 9. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es, én pl. víz jegy vagyok, kurv@ lassú, magam és mások szerint is, mégsem unatkozom sosem.

A hazugság igaz, és a felszínesség is. Jó emberismerő vagy, de ami hazugságot el akarsz hinni, azt te is elhiszed, mint mindenki más. :)

2012. dec. 10. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Anyám bak. 30 éve üvöltünk egymással, a család szerint is min 2 különböző szobában tudjuk csak elviselni egymást.

Jó szórakozást.

2012. dec. 22. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Kicsit régi a kérdés, de jó.

Bak vagyok, rák aszcendessel.Az ikrekkel hadilábon állok, erre, h tanuljam meg szeretni őket, lett egy ikrek fiam :DDDD

A nexus közöttünk nagyon jó, bár néha kicsit sok :D

2014. febr. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!