Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrekként nagyon nem jövök ki...

Ikrekként nagyon nem jövök ki a Bakokkal, túl nyugodtak, és idegesíti őket az izgága, rohanós természetem, más ikrekkel is van igy?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 22:12
1 2
 1/15 anonim válasza:
83%

A bakok nyugodtak????

Inkább melankólikusak és idegesek.

2012. dec. 6. 22:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz, az illető nem volt melankólikus, de nagyon hamar kihoztam a sodrából pedig 30 éves, és az gáz ennyi idősen ha dicsekedik azzal mennyi az iq-ja nem?
2012. dec. 6. 22:38
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

juj... a bakok tényleg melankólikusak és idegbajosak...

mindig az van hogy csak dicsekedni tudnak, legalábbis akiket ismerek, amit más csinál az mind semmi, ő mindent jobban, szebben ügyesebben tud

erre bepöccenek, beszólok és akkor rámlöknék az asztalt, átmennek valami borzalmas alpári stílusba, nyíltan szidalmaznak, ócsárolnak, gyűlölködnek

azt mondják mi skorpiók vagyok a leg bosszúállóak pedig tévedés, a bakok azok.

mi ha megharagszunk egyszerűen ignoráljuk az illetőt, úgy teszünk mintha nem létezne... a bakok... ahol tudnak keresztbetesznek.. utálom őket

van egy ikrek barátnőm ő isa utálja őket

szerintem nem az idegesség idegesíti a bakokat hanem az hogy az ikrek nem tűri el a bakok folyamatos önfényezését, hazudozásait arról hogy az ő életük habostorta, a lekezelésüket, flegmaságukat és az időnkénti rettenetes alpári szóhasználatukat.

de ez csak feltételezés, azokra igaz akiket Én ismerek, nehogy valaki általánosítással merjen vádolni! :D

2012. dec. 6. 22:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Csak a 3 éves húgom bak, akit ismerek, de elég undok velem...
2012. dec. 6. 22:51
 5/15 anonim válasza:
78%

Én bak vagyok. Megközelíthetetlen és bunkó. Mint a Dr. House. :)

"Aki fallal veszi körül magát, azt nem lehet bántani, sem simogatni!"

2012. dec. 6. 22:54
 6/15 anonim válasza:
Én bak vagyok, de van egy ikrek barátom, és remekül elvagyunk. Persze néha vannak viták, mert én szeretem előre megtervezni a dolgokat (belátom, néha túlságosan is előre és túlságosan pontosan akarok tervezni), ő viszont rettentő hebehurgya, ha valami eszébe jut, akkor azonnal kell, néha olyan, mint egy rossz gyerek :D Nem mondanám, hogy idegesít, csak tőlem távol áll az ilyen életmód.
2012. dec. 6. 22:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát én Rák vagyok, az aszcendensem is az, és remekül elvagyok a kis páncélomban, de az Ikrek tornádója még oda is beér. Semmi izé nincs ebben, egyszerűen annyi impulzust nyomtok az ember orra alá, és annyira intenzívek vagytok, hogy időnként elviselhetetlen. Van, akit izgat ez az impulzív természet, de a nyugodtabb és higgadtabb természetűeket felidegesíti. Én utóbbi vagyok, és semmi értelmét nem látom az állandó rohanásnak, kapkodásnak. És jól ismerem az Ikreket, jutott a családba bőven. Egymással se férnek meg, hajjaj....
2012. dec. 6. 23:12
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Mert a bakok racionálisak, céltudatosak. Az ikrek meg gyerekesek, úgy hazudnak mintha könyvből olvasnák, kétszínűek és ha megbeszélsz velük egy időpontot biztos vagy elfelejti vagy késik. Megjegyzem nem bak vagyok hanem mérleg, de az ikrek okoskodó természetét és kétszínűségét nem mindenki tudja elviselni. Ezerszer inkább egy bak mint egy ikrek.
2012. dec. 7. 10:27
 9/15 anonim ***** válasza:

Áá, nem csak ettől függ, ez hülyeség. Rengeteg minden befolyásolja még ezen kívül, hogy miért nem jössz ki valakivel.

Én mérleg vagyok és elvileg nem jönnék ki a szüzekkel, mégis a férjem is szűz és egyszerűen szükségem van a hűségükre és megbízhatóságukra, különben agyon aggódnám magam. Persze néha nagyon idegesítő ahogy mindent aprólékosan elemeznek és mindenen órákat, éveket képesek szöszölni, meg hogy egyszerűen néha lehetetlen felpörgetni őket, semmi izgalom, de mégis. A Mars, a Vénusz és a Hold is szűzben van a horoszkópom szerint, így egyszerűen "imádom" őket, valamiért vonzanak, a barátnőm is szűz. Valahogy biztonságot nyújtanak biztos.

Éppen ezért nem szabad leírni így egy jegyet sem. Ha valamiért nem jössz ki egy bizonyos jeggyel az inkább csak a te esetedre vonatkozik, ettől még lehetnek jó fejek.

Én pl a skorpiókat nem viselem általában, de van kolléganőm aki meg az és tök jól el vagyok vele.

A családunkban rengeteg bak van, egyik sem egyszerű eset, de most őszintén melyik ember az? Én sem vagyok az.

Több ikreket is ismertem, konkrétan párkapcsolati szempontból és meg kell mondjam egyik se volt izgága és rohanós. Sőt...nálam mindegyik sokkal nyugodtabb volt. Most gondolhatod, de a szüzek akik szintén földes jegyek meg elviselnek.

Szóval csak azt akartam ebből kihozni, hogy nem ennyire egyszerű a dolog. Sok minden meg túlmutat a horoszkópokon! Vannak öröklött és tanult magatartás formák is meg satöbbi.

2012. dec. 7. 12:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van pár bak ismerősöm, a végtelen nyugalom árad belőlük, legalább is, én ezt tapasztalom velük kapcsolatban, bár én skorpió vagyok.Jó ilyen nyugodt ember közelében lenni, számomra, aki meglehetősen aggodalmaskodó, kapkodó, hamar felidegesedő természetű vagyok.A bakok, gondolom a nyugalmukból adódóan eléggé bátrak is, nem esnek kétségbe egy könnyen, segítőkészek és könnyen rá lehet venni őket akár hirtelen ötletekre is.Én nem tapasztaltam meg az idegbajos oldalukat, bár lehet, hogy én nem hatok rájuk idegesítően.

Na, az ikrek már más tészta, ilyen ismerőseim is vannak.Velük nehezen jövök ki.Felőlem lehet izgága, de az bosszantó, hogy rám akarja erőltetni amit ő jónak lát.Borzasztó kíváncsi és tapintatlan, könnyen megsérti a kritikájával az embert, szeret füllenteni, pletykás és idegesítően dicsekvő.Nem szeretem a "nyaggatós" embereket, de az ikrek néha ilyen, szóval, nekem az ikrek "sok", kb mint egy zsák hangya.Egyébként jószívűek tudnak lenni, fittek, érdekes egyéniségek, de nem az én világom, nagyon nem.A barátság terén kétszínűek tudnak lenni és érdekemberek.Legalább is, nekem ezek a tapasztalataim.

2012. dec. 7. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!