Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti hisztek abban hogy valakik...

Ti hisztek abban hogy valakik a horoszkóp alapján összeillenek vagy nem illenek össze?

Figyelt kérdés

2012. dec. 6. 16:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
csak gondolj bele logikusan. A csillagok és a bolygók valamilyen állása hogyan befolyásolja egy ember életét? Hogyan befolyásolja a párkapcsolatát? Ennél nagyobb marhaságot nem nagyon hallottam... ennyi erővel az óceánok áramlása is elhajlást végez a tér időben, ami hatására egy energiahullám szétvágja a pároddal összeköttetésben lévő aurátokat. Csak gondolj bele józan, emberi ésszel és rájössz, hogy az univerzumban lévő objektumok mindenfelé mászkálása nincs olyan hatással az életedre, hogy amiatt valakivel összejöjj, vagy elkerüld, ne ezen múljon.
2012. dec. 12. 12:07
 12/14 anonim válasza:
Ha abban hiszel hogy hatással van akkor nagy valószinűséggel igen, de ha nem akkor valószínű, hogy nem.Ezt nem én vagy mások határozzák meg hanem mindenki saját maga.Abban hiszel amiben akarsz és azt bárki meg tudja cáfolni azt már te döntöd el, hogy hagyod is vagy megvéded.De az én véleményem nem.Nem gondolom Úgy hogy a csillagok ekkora befojással vannak az életünkre.
2012. dec. 13. 08:37
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

# 11 Hát ezzel azért lehetne vitatkozni,de olyan észlény azért nem vagyokXD Ha belegondolsz a Hold is nagy mértékben befolyásolja a tengerek járását,pedig ez is logikátlannak tűnik.Miután meghalunk porrá leszünk,pontosabban csillagporrá,így már lehet valami kapcsolat a bolygók állása és az emberek között.Az arany sem a mi Földünkön terem,hanem a világűrből került hozzánk egy robbanás miatt(talán az ősrobbanáskor egy szupernóva miatt,vagy egy vörös óriás,nem emlékszem)

Szóval azért az emberek és a világűr nem áll olyan távol egymástól(bakker hisz benne élünk!)és ezt úgy mondom neked hogy egyáltalán nem vagyok horoszkóp rajongó.

2012. dec. 18. 18:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt lefelejtettem,nem a párkapcsolatról meg a napi horoszkóp izéről beszélek,az tényleg baromság,csak az első pár mondatoddal nem értettem egyet:)
2012. dec. 18. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!