Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez az asztrológia magyarázata?...

Ez az asztrológia magyarázata? Megfejtettem.

Figyelt kérdés

Szóval, eddig mindenki olvasott horoszkópot de nem tudta hogy miért igaz, legfeljebb ilyen belemagyarázós szövegeket lehetett hallani az asztrológusoktól hogy mindenségben vagyunk és minden összefügg mindennel, ami igaz de pontos válasz nem volt még rá.

Hát Én most megfejtettem nektek :)

Nem is gondoltátok volna. Ismert pszichológiából az hogy ha az ember bemagyarázza magának amit szeretne akkor az megvalósúl, így működik a titok c. filmben a dolgok. Ennek magyarázata a kvantummechanikában van !

Ha késleltett választásos kísérlettel egy évezredekkel korábban kibocsájtott foton amiről még nem dőlt el hogy az részecske vagy hullám megmérjük a jelenben, akkor az lesz amit szeretnénk, ha hullámként mérjük meg az lesz ha részecskeként, akkor az lesz, tehát mi emberek a tudatunkkal határozzuk meg az univerzum anyagi tőrténéseit. A mi kérdéseink, gondolataink határozzák meg hogy a valóság hogyan alakúljon, miképpen működjön.

Az asztrológiára kell csak vonatkoztatni ezt a kvantumbizonyítást. Tehát, a különböző csillagállások bolygók ugyan eredetileg nem jeletettek semmit sem, de mivel az akaratunkkal hiszünk benne és akarjuk hogy adott bolygó hogyan hasson az emberekre, a társadalomra, így az univerzum ezt végrehajtja, vagyis a mi döntésünk révén lesz igaz az asztrológia, érted már ? Most jobban átlátod a világot ? Asztrológusok egyetértetek ?

2012. dec. 1. 18:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az emberi elme a fizikai világra hatással van, méghozzá teremtő erejünk van !

Tudom hogy most arra gondoltok, hogy az asztrológusok bemagyarázzák maguknak és ennyi lenne a hatása, de nem !

Maga az egész univerzum úgy fog működni ahogyan tekintünk rá, azaz ha úgy gondoljuk hogy egy adott bolygó adott bolygóálláson az emberiség katasztrófáját eredményezi, akkor már átalkul a világ ebbe az irányba és legközelebbi bolygóállásnál ezt is fogja eredményezni az embereknek, függetlenül attól, hogy hisztek e benne vagy sem.

2012. dec. 3. 18:17
 12/12 anonim ***** válasza:

"függetlenül attól, hogy hisztek e benne vagy sem."

Tehát a hívők hiedelmei befolyásolják a valóságot, a nemhívők hiedelmei nem?

Vagy a többség győz?

Vagy az univerzumban is vannak listás és körzeti helyek, így 52% is elég a kétharmadhoz?

Vagy ne keressek logikát a Titok gondolatrendszerében?

2012. dec. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!