Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez az asztrológia magyarázata?...

Ez az asztrológia magyarázata? Megfejtettem.

Figyelt kérdés

Szóval, eddig mindenki olvasott horoszkópot de nem tudta hogy miért igaz, legfeljebb ilyen belemagyarázós szövegeket lehetett hallani az asztrológusoktól hogy mindenségben vagyunk és minden összefügg mindennel, ami igaz de pontos válasz nem volt még rá.

Hát Én most megfejtettem nektek :)

Nem is gondoltátok volna. Ismert pszichológiából az hogy ha az ember bemagyarázza magának amit szeretne akkor az megvalósúl, így működik a titok c. filmben a dolgok. Ennek magyarázata a kvantummechanikában van !

Ha késleltett választásos kísérlettel egy évezredekkel korábban kibocsájtott foton amiről még nem dőlt el hogy az részecske vagy hullám megmérjük a jelenben, akkor az lesz amit szeretnénk, ha hullámként mérjük meg az lesz ha részecskeként, akkor az lesz, tehát mi emberek a tudatunkkal határozzuk meg az univerzum anyagi tőrténéseit. A mi kérdéseink, gondolataink határozzák meg hogy a valóság hogyan alakúljon, miképpen működjön.

Az asztrológiára kell csak vonatkoztatni ezt a kvantumbizonyítást. Tehát, a különböző csillagállások bolygók ugyan eredetileg nem jeletettek semmit sem, de mivel az akaratunkkal hiszünk benne és akarjuk hogy adott bolygó hogyan hasson az emberekre, a társadalomra, így az univerzum ezt végrehajtja, vagyis a mi döntésünk révén lesz igaz az asztrológia, érted már ? Most jobban átlátod a világot ? Asztrológusok egyetértetek ?

2012. dec. 1. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Ne haragudj, de ezt eddig is lehetett tudni :)
2012. dec. 1. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Remek.

Már csak a Titkot kellene alátámasztani.

Klasszikus példa arra, amikor az egyik nem alátámasztott elméletet a másik nem alátámasztott elméletre vezetik vissza.

Egyébként az asztrológia igazolásának ott kellene kezdődnie, hogy megmutatják megfelelő vaktesztekkel, hogy tényleg működik. Utána ráérünk a magyarázaton törni magunkat.

2012. dec. 1. 18:45
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Én tökéletesen egyetértek.

Kérdéseden felbuzdulva a hétvégén lottózni fogok, és úgy döntöttem, hogy ötösöm lesz.

Tehát az akaratom fogja befolyásolni a jövőmet.

Sajnos utána már nem fogtok hallani rólam.

2012. dec. 1. 18:49
 4/12 anonim ***** válasza:
29%

A titkot nem kell alátámasztani, azt tudatosítani kell és megpróbálni, nem feladni a közepén.

Engem pl. nem érdekel egyik szent szöveg sem, szinte mindenem a titok alapján van meg, szóval...nem izgat a többi.

2012. dec. 1. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Remek, akkor már csak le kell írnod ezt, és instant kapod a fizikai Nobel-díjat! Hidd el, én is remélem, hogy onnan hallunk majd felőled legközelebb! </naivitás>

u.i.: Hány rohadt felhasználói fiókod van még?

2012. dec. 2. 00:10
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

"A titkot nem kell alátámasztani, azt tudatosítani kell és megpróbálni, nem feladni a közepén. "

Ja, a Titok működik. Ha mégsem, akkor is.

Köszönjük, Emese!

2012. dec. 2. 08:24
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Viccnek is csak közepesen jó (:
2012. dec. 2. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Bla bla, jó gázszámlafizetést nektek ;)
2012. dec. 2. 11:59
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

ma 00:10

amúgy honnan veszed, hogy több van ? :) évek óta ezzel vagyok itt fent :)

2012. dec. 2. 12:28
 10/12 Five Star ***** válasza:
100%

Nem bírom eldönteni, hogy ez most vicc, vagy komoly, bár gyanítom, hogy valahol a kettő között :)

Úgy komolyan belegondolva, kissé egocentrikus elképzelés, hogy az egész univerzum csak azt lesi, hogy te mikor mit kívánsz, és körülötted forog. Bár manapság divat ez az "ember mindenek fölött" felfogás, de valójában mi csak icipici porszemek vagyunk az univerzum hatalmas gépezetében.

2012. dec. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!